02 / 05 / 2024

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok'un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

TikTok kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Yetkililer yeni bir özellik olarak IMDb ile entegrasyon anlaşması yaptı.



TikTok, kısa biçimli videolar oluşturmak ve paylaşmak için kullanılan bir sosyal medya platformudur. Hem iOS hem de Android'de mevcuttur ve özellikle  genç kullanıcılar arasında popülerdir. TikTok'ta kullanıcılar dudak senkronizasyonu videoları, komedi skeçleri ve eğitim videoları dahil olmak üzere çok çeşitli video içeriği oluşturabilir ve paylaşabilir. Uygulama ayrıca, kullanıcıların videolarını daha ilgi çekici hale getirmek için ekleyebilecekleri müzik ve efektler gibi özellikler içerir. 

TikTok un bu özelliği çok sevilecek! Anlaşmalar yapıldı bile

Dünyanın dört bir yanından kullanıcısı olan sosyal medya uygulaması TikTok ile en popüler film ve diziler hakkında detay veren IMDb platformu arasında bir ortaklık anlaşması yapıldı. Bununla beraber iki platform, birbirine entegrasyon desteği sağladı. 

IMDb’deki yapımlar, TikTok’a entegre edildi!

Yapılan analizler  TikTok kullanıcılarının, aplikasyonda daha eğlenceli içerikler bir yana, film ve diziler hakkında bilgi edinmek için de kullandığını açığa çıkardı. Öyle ki uygulama içerisindeki #MovieTok, #FilmTok ve #TVTok gibi etiketlerinin de oldukça popüleritesi yüksek olduğunu görebilmek mümkün.


Geri Dön