18 / 05 / 2024

Çesa Çelik Cephe Sistemleri iletişim

Çesa Çelik Cephe Sistemleri iletişim

Çesa Çelik Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Çelik tarafından kuruldu. 

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Cephe Sistemleri Anonim Şirketi Maltepe'de Recep Çelik, Ramazan Akbulut ve Abdurrahman Bayram ortaklığında kuruldu.

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Aydoğan Çelik, Emre Nazir, Neşe    Özdemir tarafından kuruldu.

Esaş Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esaş Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenler’de   300 bin TL sermaye bedeli  ile Aşkın Demirtaş tarafından kuruldu.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Cam Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Çelik tarafından kuruldu.

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli Sefade Çelik tarafından kuruldu.

Çelikay Alüminyum Cephe İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikay Alüminyum Cephe İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Azim Çelik tarafından kuruldu. 

Çesa Çelik Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çesa Çelik Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Çelik tarafından kuruldu. 

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Babacan ve Mustafa Menekşe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hayriye Vurkun, Muammer Vurkun ve Muharrem Urkun ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Yenişehir'de cephe düzenleme çalışmaları başladı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Cephe Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Boz, Sedat Karahan, Hayrullah Çelik, Cemal Ay ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Çesa Çelik Cephe Sistemleri iletişim Haberi

Çesa Çelik Cephe Sistemleri iletişim

Çesa Çelik Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Çelik tarafından kuruldu. 

Çesa Çelik Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, Ldemiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak 2. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatınıyapmak 3.Şirket her türlü alüminyum kompozit panel,levha ve konuyla ilgili her türlü yardımcı malzemeleri alabilir satabilir ithalat ve ihracatını ve pazarlamasını yapabilir. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Çesa Çelik Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çamlık Mah.Çamlık Sok.No.9 B/3...