06 / 05 / 2024

Cesa İnşaat Kimin

Cesa İnşaat Kimin

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Doğan Keskin tarafından kuruldu.

Cesa Vinç Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Vinç Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Abdullah Karaca, Cumhur Şengönül, Erhan Gök ve Hava Balcı ortaklığında kuruldu.

Cesa Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Soyoğlu ve Sait Kazanç ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti kuruldu!

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Doğan Keskin tarafından kuruldu.

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Karatan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sakızağacı Sokak'ta kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Cesa Yapı Mobilya İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Şubesi açıldı!

Cesa Yapı Mobilya İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Şubesi, Cengiz Mutlu Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Cesa İnşaat Kimin Haberi

Cesa İnşaat Kimin


Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Doğan Keskin tarafından kuruldu. 


Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti iş konusu; 1-Insaat malzemelri (demir, çelik. Çivi. Alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer,mozaikfayans, seramik, vitrifile, marlet, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izalosyon melzemeleri, duvar kagıdı, boya ve banyo ve mutfak aksesu2Sirketin amacı; can ve mal güvenligini teminen imar planlama fen sanat ve saglık...