12 / 05 / 2024

Cesa Kurumsal adresi

Cesa Kurumsal adresi

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi  Kağıthane’de  60 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi  Kağıthane’de  60 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Mistral GYO'nun web site adresi güncellendi!

Mistral GYO'nun kurumsal web site adresi güncellendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat!

"Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat" diyen Şahika Grup Yapı Ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaatta ciddi birikim var. Doğru adımlarla işsizliğe ilaç olabilir" dedi.

Özak GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ni açıkladı!

Özak GYO A.Ş., Yatırımcı İlişkileri Direktörünün istifasının ardından Kurumsal Yönetim Komitesi üyelikleri ve görev dağılımıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na güncelleme bildiriminde bulundu. İşte açıklama...

Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi!

Referans Güneşli Evleri Kiler GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje "Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi" sloganıyla yükseliyor.

Yeşil GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesini yeniledi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesini yeniledi.

Te-Mapol Polimer Plastik kurumsal yönetim komitesi kurulacak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş'nin kurumsal yönetim komitesi kurulacak.

Özak GYO'daki paylar uluslararası kurumsal yatırımcılara satıldı!

Özak GYO pay satışı hakkında KAP'a açıklama yaptı. Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın pay sahipleri Ahmet Akbalık, Ürfi Akbalık ve Özak Tekstil Konfeksiyon'un payları uluslararası kurumsal yatırımcılara satıldı.

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi!

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi. İstanbul iş yaşamının merkezi Gayrettepe’de kapılarını açan The Leos Residence, üst düzey yönetici ve CEO’ların ikinci adresi olmaya hazırlanıyor.

Mesut Çağlayan Batıçim Kurumsal Yönetim Komite Üyesi oldu!

Batıçim Batı Anadolu Çimento bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mesut Çağlayan'ın şirketinYatırımcı İlişkileri Birim Yöneticiliğine getirilmiş ve "Kurumsal Yönetim Komite Üyesi" olarak görevlendirildiğini bildirdi

Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesini yayınladı. İşte Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesi...

İzocam’ın kurumsal yönetim derecelendirme notu 8,76 olarak açıklandı!

İzocam’ın kurumsal yönetim derecelendirme notu 8,76 olarak açıklandı.İzocam'ın Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde değerlendirilmesi sonucu hesaplanan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 8,76 oldu.

Manzara Adalar satış ofisi adresi!

Manzara Adalar projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alıyor. Projede fiyatlar 267 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Manzara Adalar satış ofisi adresi...

Cesa Kurumsal adresi Haberi

Cesa Kurumsal adresi

Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi  Kağıthane’de  60 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Doğan  tarafından kuruldu.
Cesa Kurumsal Temizlik Gıda Kırtasiye Ambalaj Hırdavat San.Ve Tic.Limited Şirketi  konusu:
a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
Adres: SULTAN SELİM MAH.SULTAN SELİM CAD.NO:1 İÇ KAPI NO:5 KAĞITHANE