28 / 04 / 2024

Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi!

Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Referans Güneşli Evleri Kiler GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje "Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi" sloganıyla yükseliyor.



Bağcılar  Referans Güneşli  konum olarak Olimpiyat Stadı 16 dakika, Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika,  E-5 Karayolu’na 17 dakika, Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun yanı başında, Masko'ya 12 dakika, İstoç'a 9 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim avantajı sunulan Referans Güneşli'de yüzde 30 peşinatta kalan bedel 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödenebiliyor. 


Referans Güneşli Evleri 161 tane konut ve 32 tane dükkandan oluşuyor. İstanbul Bağcılar - Güneşli bölgesinde inşa edilen projede fiyatlar 187 bin TL'den başlıyor.


Dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişen  Kiler GYO  Referans Güneşli 'de yüzde 5 peşinat ile ödeme yapılabiliyor. Proje "Referans Güneşli: İstanbul'un prestij merkezi, kazancın yeni adresi" sloganı ile tanıtılıyor.


Referans Güneşli Evleri'nin sosyal yaşam alanları içerisinde spor alanları, fitness, saun, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve buhar odasına yer veriliyor. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Referans Güneşli iletişim bilgileri

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön