28 / 04 / 2024

Kiler GYO Referans Güneşli'de 187 bin TL'ye daire!

Kiler GYO Referans Güneşli'de 187 bin TL'ye daire!

Referans Güneşli, 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Güneşli'de inşasına başlanan Referans Güneşli'de 161 konut, 32 ticari ünite yer alıyor



Kiler GYO'nun merakla beklenen projesi Referans Güneşli, 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Güneşli'de inşasına başlanan Referans Güneşli'de 161 konut, 32 ticari ünite yer alıyor. Projenin konut bölümünde büyüklükleri 57 m2 ile 231 m2 arasında değişen, 1+1'den 4.5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor. TEM Otoyolu'na ve Basın Ekspres Yolu'na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve metro durağının yanı başmda yer alan Referans Güneşli, zarif ve modern mimarisi ile bölgede prestijli bir proje olarak konumlanıyor. 

Kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, hobi salonu, kreş, açık sosyal alanlar, mini basketbol sahası, trambolin gibi sosyal ve sportif imkanlarla zenginleştirilmiş projede, geniş peyzaj alanları da bulunuyor. 


Türkiye


Geri Dön