16 / 05 / 2024

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketa adresi

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketa adresi

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Karatan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sakızağacı Sokak'ta kuruldu.

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makse İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nadiroğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rems Group İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Balyeyen tarafından kuruldu.

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Şahin tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketa adresi Haberi

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketa adresi

Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Karatan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sakızağacı Sokak'ta kuruldu. 


Cesa Taşımacılık Otomotiv İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü nakliyecilik ve nakliye komisyonculuğu faaliyetinde bulunmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında (uluslararası) kara, hava, deniz vb. yolu ile her türlü kuru ve sıvı eşya-yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, yaptırmak. Konu ile ilgili her türlü yetki belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında şube ve temsilcilikler açmak. 3-Araç kurtarma, araç çekme, yük kaldırma ve tahliye işlerini yapmak. Bunlarla ilgili araçlar satın almak, ilgili tesisleri kurmak. Nakil araçları satın almak, kiralamak, sözleşmeler tanzim etmek, fes etmek, ilgili tesisler, depo kurmak, işletmek ve...