28 / 04 / 2024

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 



İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işleri yapmak, ihalelere katılmak, ihaleler almak, taşeronluk almak ve taşeronluk vermek, yurtiçindeki ve yurtdışındaki ihaleleri almak, inşaat ve taahhüt alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak. Kat karşılığı inşaat işleri yapmak. İnşaat için arsa alım satımını yapmak. İnşaatları kısmen veya tamamen yapmak. İnşaat sektöründe kullanılacak direkt ilk madde ve malzeme ile mamul ve yan mamul malzemeleri ve bunlara ait ekipmanların alım satım ve kullanımını yapmak. İnşaat ile ilgili proje, etütleri, müşavirlik, mühendislik yapmak. Yurtiçi ve yurt dışındaki teşvik veya finansal kiralama yoluyla iş makineleri, taşıt, araç, makine ekipman ve gerekli madde ve malzemeleri almak. Her türlü yapı inşaat taahhüt işleri almak ve yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan, kartonpiyer, fayans, kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. OTOMOTİV Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Otomotiv sanayi ile ilgili sahalarda motorlu nakil vasıtaları alım, satım, distribütörlük, mümessillik, temsilcilik, acentalık ve bayilik işlerini almak. Otomotiv, yedek parça ve yan ürünleri yetkili satıcılarının alınması. Motorlu ve motorsuz nakil vasıtalarının alım satımını yapmak. Oto tamir ve bakım servisleri kurmak, işletmek, oto boya ve kaporta işleri ile iştigal etmek. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. TEKSTİL Her türlü tekstil imalatı, ihracatı, ithalatı ve pazarlamasını yapmak. TAŞIMACILIK Karayoluyla yurtiçi eşya taşımacılığı yapmak, nakliye filoları kurmak, yurtiçinde ve yurtdışında nakliyecilik yapmak. Yurtiçi ve yurtdışında eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak. Uluslararası ve yurtiçi nakliyat ve nakliyat komisyonculuğu, mümessilliği yapmak. Uluslararası taşımacılık ve nakliye ile ilgili tüm ihalelere katılmak. Uluslararası taşımacılık ve nakliye ile ilgili nakil ve kara vasıtalarının alımını satımını yapmak. Nakliye garajları almak, satmak veya kendi nakliye ve taşımacılık işleri için kullanmak. Nakliye ve taşımacılıkla ilgili tüm taahhütleri yerine getirmek. EMLAK Her türlü emlak komisyonculuğu yapmak. Ev, arsa, bina, daire, dükkan ve benzeri yerlerin alım satımını yapmak. Kamu kurum ve kuruluşların ihalelerine katılmak.
 


Geri Dön