05 / 05 / 2024

çeşede arsa fiyatları ne kadar

çeşede arsa fiyatları ne kadar

İzmir İli Çeşme ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 997 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 13 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Sancaktepe'de arsa fiyatları yüzde 120 arttı!

Ulaşım imkanları ile dikkatleri çeken Sancaktepe‘de arsa fiyatları son 4 yılda yüzde 120 arttı. İlçede ortalama arsa metrekare fiyatı 2.040 TL...

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Arsa fiyatları her yıl yüzde 20 artıyor!

Gelişen bölgelerde hızlanan konut ve AVM projeleri, arsa fiyatlarında yükselişe neden oldu. Arsa almanın en iyi yatırım olduğu belirtiliyor.

İstanbul- İzmir Otoyolu güzergahında arsa fiyatları uçtu!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin geçtiği güzergahlarda arsa fiyatları yükselişe geçti.

Bursa'daki Yeni İnegöl projesi arsa fiyatlarını uçurdu!

Bursa İnegöl Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapılaşmanın önüne geçmek için hayata geçirmek istediği "yeni İnegöl" projesi, arsa fiyatlarını uçurdu. Müteahhit eliyle şu ana kadar o bölgeye değer katacak bir proje yapılmazken, arsalar al-sat yöntemi ile birilerini zengin ediyor.

Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı!

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan otoyol projesi ile Bursa'da arsa fiyatları 3 kat arttı.Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Gemlik, Orhangazi sırtlarında arsa satışlarının yüksek olduğunu ifade etti.

Gebze-İzmir Otoyolu, Yalova’da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi, Yalova’da arsa fiyatlarını uçurdu. Yalova’nın tüm ilçe ve köylerine yatırım yapan gayrimenkul yatırımcıları kazançlı çıktı.

Alaçatı'da arsa fiyatları yükselişe geçti!

Son yılların cazibe merkezi haline gelen Alaçatı'da 5 yıl önce metrekaresi 1.000 lira olan arsa fiyatları bugün 2 bin liradan satılıyor.

Mahmut Dede: İznik'te arsa fiyatları arttı!

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Sürücü, İznik TSO Başkanı Mahmut Dede’ye yapacakları Soğuk Hava Deposu ve Sebze Meyve Paketleme tesisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Dede ilçede arsa fiyatlarındaki artışa değindi.

Referans Bahçeşehir proje fiyatları!

Referans Bahçeşehir proje fiyatları 301 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Referans Bahçeşehir Evleri projesinde tamamı peşin alımlarda yüzde 12 oranında iskonto uygulanıyor...

çeşede arsa fiyatları ne kadar Haberi

çeşede arsa fiyatları ne kadar

İzmir İli Çeşme ilçesinde bulunan arsanın bedeli 2 milyon 997 bin TL olarak belirlendi. Arsa açık artırma usulüyle 13 Haziran 2014 tarihinde satışa çıkacak.

İlanın detayı için