04 / 05 / 2024

Çeşme 2015 tanıtımları

Çeşme 2015 tanıtımları

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel yaptığı açıklamada 2015 turizm sezonu hazırlıklarının başladığını belirterek, yapılacak çalışmalarla ilçenin dünyanın dört bir yanında tanıtılacağını söyledi.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Ford E-Transit tanıtıldı! İşte 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Ford Otosan tarafından üretimi Türkiye'de gerçekleştirilen E-Transit, yapılan bir etkinlik ile birlikte tanıtıldı. İşte detaylar...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek! 

Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında ZOOM uygulaması üzerinden düzenlenecek...

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Projesi’nde kamulaştırmadan vazgeçildi!

Çeşme Projesi kapsamında planlanan kamulaştırmalardan vazgeçildi. Kamulaştırmayla ilgili olan 2054 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı yürürlükten kaldırıldı.

Gayrimenkul sektöründe proje tanıtımları online satış ofislerinden yapılacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, gelişen şartlarda gayrimenkul sektöründe proje tanıtımlarının online satış ofislerinden yapılacağını ifade etti...

Çeşme 2015 tanıtımları Haberi

Çeşme 2015 tanıtımları


Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, 2015 turizm sezonu hazırlıklarının başladığını belirterek, yapılacak çalışmalarla ilçenin dünyanın dört bir yanında tanıtılacağını söyledi.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çeşme'de 2015 sezonuna hazırlık çalışmaları erken başladı. ÇEŞTOB ilçenin tanıtımı amacıyla uluslararası fuarlarda stantlar kiralarken, 2014 sezonundaki eksikleri bir liste halinde hazırlayarak bunları giderme çalışmalarına hız verdi. 

ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel, 2014 sezonunun geçen yıla oranla yüzde 5 ila yüzde 10 arasında artışla kapanacağını söyledi. Ramazan Bayramı'nın artışa katkı sağladığını dile getiren Öncel, "Çeşme bu sezon yüksek bir doluluk oranı yakaladı. Ancak rehavete kapılmadan 2015 sezonu için hemen çalışmaya başladık. İlk olarak Londra, ardından Hollanda, Berlin, İzmir ve İstanbul Emitt fuarlarında ÇEŞTOB olarak yer alacağız. Dünyaca ünlü turistik ilçemizin daha etkili...