26 / 06 / 2024

Kay Süt Fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait Çeşme'deki değerli arazi icradan satılıyor!

Kay Süt Fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait Çeşme'deki değerli arazi icradan satılıyor!

Kay Süt fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait İzmir Çeşme'deki değerli arazi, mali sıkıntılardan dolayı icradan satılığa çıkarıldı. 



1970'li yıllarda  kurulan ve Kemal Ayhan'ın vefatından sonra el değiştiren Kay Süt fabrikası,  Ankara  merkezli Yıldızlar SSS Holding tarafından devralındıktan sonra mali sıkıntılar yaşamaya başladı. Sıkıntıları çözemeyen holding, Kay Süt Fabrikası ve Çeşme'deki değerli arazisini icradan satılığa çıkardı.  

668 MİLYON LİRALIK TESİS SATILIK

Kay Süt, Yıldızlar SSS Holding'in yönetiminde mali darboğaza girdi ve konkordato talebinde bulundu. Garanti Bankası, alacaklı konumunda olduğu Mar Tüketim Maddeleri AŞ'ye ait olan bu fabrikanın icradan satışını talep etti.

Balıkesir 4. İcra Müdürlüğü’nün dosyasına göre, 34 bin 432 metrekarelik alan üzerine kurulu tesisin değeri 668 milyon TL olarak belirlendi. Fabrikanın icradan satış ihalesi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Kay Süt Fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding e ait Çeşme deki değerli arazi icradan satılıyor!
ÇEŞME'DEKİ 417 MİLYONLIK ARSA SATILIYOR

Mali kriz sadece Kay Süt fabrikası ile sınırlı kalmadı. Yıldızlar SSS Holding'e ait  İzmir  Çeşme'deki değerli bir arazi de icradan satışa çıkarıldı. Halk Bankası, bu otel arazisinin icradan satışını talep etti ve belirlenen bedel 417 milyon TL olarak açıklandı. Bu arazinin satış ihalesi ise 8 Temmuz'da yapılacak.

MALİ SIKINTILAR GİDERİLEMEDİ

Kay Süt fabrikasının ve Çeşme'deki arazinin icradan satışa çıkarılması, Yıldızlar SSS Holding'in mali durumunun ne kadar zor olduğunu gözler önüne seriyor. Bu satışlardan elde edilecek gelir, alacaklı bankaların alacaklarını karşılamak için kullanılacak.

İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye arsa satılıyor! İzmir Büyükşehir'den İstanbul ve İzmir'de gayrimenkul satışı!

İki şehirde satılık arsa ve araziler! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Geri Dön