05 / 05 / 2024

çeşme balıklı köşk

çeşme balıklı köşk

Çeşme'de evinin bahçesini 50 metre uzunluğundaki deniz akvaryumu ile çeviren iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, buradaki balıkları yaşatmak için 10 yıldır kanallarla denizden su getiriyor.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma Bölgesi sınırları yeniden belirlendi!

İzmir Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi sınırları yeniden belirlendi.

Mehmet Nuri Ersoy: Çeşme’ye kanal değil turizm merkezi yapacağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki acil kamulaştırmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakan Ersoy, Çeşme’ye bakanlık olarak dev bir turizm merkezi inşa etmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Çeşme’de ortalama yazlık fiyatı 1 milyon 81 bin TL!

Endeksa verilerine göre İzmir Çeşme’de ortalama yazlık konut fiyatı 1 milyon 81 bin 485 TL, geri dönüş süresi 37 yıl, ortalama kira bedeli 1.980 TL. 

Çeşme'de yazlık ev sahiplerine Yunanistan vizesi kolaylığı!

Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Çeşme'de yazlık ev satın alan tapu sahiplerine vize kolaylığı sağlanacağını müjdeledi.

çeşme balıklı köşk Haberi

çeşme balıklı köşk

Çeşme ilçesindeki evinin bahçesini 50 metre uzunluğundaki deniz akvaryumu ile çeviren iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, görsel amaçlı yetiştirdiği balıkların her birini 20 bin liraya mal ettiğini söyledi.


Harita ve kadastro mühendisi Gökçeoğlu'nun 10 yıl önce Fenerburnu Koyu'ndaki evinin bahçesinden denizi görebilmek için bulduğu yöntem, "Balıklı Köşk"ün ortaya çıkmasını sağladı.


Bahçenin duvarlarını yıkarak yerine 50 metre uzunluğundaki 2 havuzu yerleştiren Gökçeoğlu, havuza denizden kanallar aracılığıyla su nakletti ve içine de deniz balıkları saldı.


Havuzdaki çipura, levrek, müren balıkları, ahtapot, orfoz ve gopezlere gözü gibi bakarak yıllarca yaşatan Mehmet Ali Gökçeoğlu, hırsızlara karşı akvaryum ve evin çevresine 17 kamera kurdu.


Japonya'dan gelen haberciler de dahil olmak üzere binlerce kişinin ilgisini çeken akvaryum için bir de bekçi çalıştıran Gökçeoğlu, 10 yıldır balıklarını beslediği akvaryumun 700...