28 / 04 / 2024

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Boyalık Çeşme

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.



Folkart, bugüne kadar hayata geçirdiği yenilikçi, estetik, modern, teknolojik ve çevreci projelerine (projelerine) bir yenisini ilave etti. 

Folkarti, Çeşme'nin en güzel bölgelerinden olan Boyalık’ta, Folkart Çeşme’deki 6. projesini bitirdi. Folkart Boyalık Çeşme, 160 milyon Türk Lirası tutarında yatırım değeriyle hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde 66 süit bulunuyor. Projedeki evlerin anahtar teslimleri başlatıldı.  

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’de bitirdikleri 15. projenin anahtar teslimlerine başlamanın gururunu yaşadıklarına vurgu yaptı. İzmir’in Akdeniz ve Ege’deki önemine ek olarak doğal güzelliklerinin de altını çizen Mesut Sancak, dünyanın en güzel tatil alanlarından olan Çeşme’de bitirdikleri 6. projelerinin Folkart Boyalık Çeşme olduğunu dile getirdi. İstanbul-İzmir Otoyolu ile İstanbul’dan Çeşme’ye varışın 4 saat gibi kısa bir zaman aldığına dikkat çeken Sancak, “İstanbul’da çıkıp Çeşme’deki sonsuz maviliğe ulaşmanız artık çok daha kolay. Yılın 12 ayı yaşayabileceğiniz ve Çeşme’nin tadını çıkarabileceğiniz Folkart Boyalık, en güzel butik projelerimizden biri oldu” ddiye konuştu. Projenin bitirilmesinde emeği geçenleri kutlayan Mesut Sancak, projenin ilk müşterilerinden olan Mutlu Kasapoğlu’na süitinin anahtarını verdi. Kasapoğlu, projenin Çeşme’ye yakışır, çok güzel bir yaşam merkezi olduğuna dikkat çekerek, emek verenlere teşekkürlerini iletti.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

PROJE MİMARI DURMUŞ DİLEKÇİ

Çeşme'deki dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlara, marinalara, yaşamın hareketli olduğu her alana oldukça yakın bir lokasyonda yükselen Folkart Boyalık Çeşme, ayrıcalıklı bir hayat merkezi olma özelliğine sahip. Çeşme’ye tamamen hakim bir lokasyonda yer alan Folkart Boyalık, modern bir lüks anlayışıyla özel hayatın farklılığını Çeşme’de de yaşamak isteyen kişiler için hayata geçirildi.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Modern çizgilerin hakim olduğu Folkart Boyalık, Mimar Durmuş Dilekçi’nin imzasıyla hayata geçirildi. Proje, 11 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda yükseliyor. Toplam 18 bin 387 metrekare büyüklüğü inşaat alanının 4 bin 600 metrekarelik kısmı peyzaja ayrıldı. Açık havuz, çocuk havuzu, kapalı havuz, sauna, fitness, pilates odası, yoga odası, kafe alanı, açık dinlenme terasları, ortak peyzaj alanlarıyla ön plana çıkan bir projeye imza atıldı. Proje de yer alan kapalı otopark da dikkat çekiyor. 

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme nerede?

Folkart Boyalık Çeşme, denizde mavi ve yeşilin tonlarının bulunduğu Boyalık plajına yakın lokasyonda yükseliyor. Altın Yunus Marina’ya 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje, Aqua Toy City ve Ayayorgi Koyu’na 2 kilometre, Çeşme Marina’ya ise 3.5 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Web: https://folkartcesme.com/boyalik?lang=tr


projeye sor



Geri Dön