30 / 04 / 2024

çeşme bisiklet yolu

çeşme bisiklet yolu

Park eden araçlardan çöp bidonlarına, işletmelerin reklam için koyduğu flamalardan yola bırakılan taşlara kadar her türlü engelin yer aldığını belirten bisikletseverler kaza yapmamak için büyük mücadele verdiklerini belirtti.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattının ihalesi bugün!

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattının ihalesi bugün gerçekleşecek. Kazlıçeşme'den başlayıp Rumeli Hisarı'ndan tüp geçitle Rasathane'ye, oradan Söğütlüçeşme'ye uzanacak metro, İstanbul'un çevre yolu metrosu olacak.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunun detayları belli oldu!

Kazlıçeşme ile Söğütlüçeşme arasına yapılacak metronun detaylarına Yeni Şafak ulaştı. Kazlıçeşme'den başlayıp Rumeli Hisarı'ndan tüp geçitle Rasathane'ye, oradan Söğütlüçeşme'ye uzanacak metro, İstanbul'un çevre yolu metrosu olacak.

İzmit Bağçeşme'deki çocuk parkı hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme çocuk parkı ve yürüyüş yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

çeşme bisiklet yolu Haberi

çeşme bisiklet yolu


Turizm merkezi Alaçatı'da bulunan bisiklet yolunun işgal altında olması bisikletseverleri isyan ettirdi. Park eden araçlardan çöp bidonlarına, işletmelerin reklam için koyduğu flamalardan yola bırakılan taşlara kadar her türlü engelin yer aldığını belirten bisikletseverler kaza yapmamak için büyük mücadele verdiklerini belirtti. İzmir'de bisiklet yolları modernize edilirken Alaçatı'nın bisklet yollarının ise geçen sürede işlerliğini kaybettiğini belirten vatandaşlar, "Günün hemen her saatinde bisiklet yolu çeşitli engellerle kullanılamaz hale geldi. Bisiklet yoluna 100 metre arayla park eden araçlar, evlerin çöp bidonları, işletmelerin flamaları bunlardan yalnızca bazıları" dedi.


Yeni...