05 / 05 / 2024

Çeşme Çeşmood Residence

Çeşme Çeşmood Residence

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

B Life Çeşme ön satışta!

B Life Çeşme projesinde 42 adet bağımsız birim bulunuyor. Ön satışta olan proje otel konseptli residence projesi olarak yükseliyor.

Çeşme Folkart Blu Residence fiyatlar!

Çeşme Folkart Blu Residence fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Blu Residence Çeşme'de 83 suit daire yer alıyor...

Luxist Bahçeşehir nerede?

Luxist Bahçeşehir Residence 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede satışların 2016 yılı sonunda başlaması öngörülüyor. Peki Luxist Bahçeşehir nerede?

Kazlıçeşme Büyük Yalı Residence!

Kazlıçeşme Büyük Yalı Residence projesinin Mart - Nisan 2016 tarihlerinde başlaması planlanıyor. Kazlıçeşme Büyük Yalı Residence projesinde konut, ofis, otel alanları olacak.

Sea Homes Çeşme'de teslimler 2016 Haziran'da!

İzmir Çeşme'deki Paşa Limanı Koyu'nda hızla yükselen Sea Homes projesi, 17 farklı tipteki 31 adet lüks residence daireden meydana geliyor.

Çeşmood Residence Aralık'ta teslim edilecek!

Mete Veryeri, Ali Veryeri ve Alper Veryeri inşaat sektöründe iddialı işlere imza atarak 70 yıllık tecrübenin hakkını veriyor. Ali Veryeri İnşaat'ın Çeşmood Residence'ı aralık ayında teslim edilecek.

Veryeri Grup projesi Çeşmood Residence satışta!

Ana iş kolu zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor. Çeşme'deki Çeşmood Residence projesi de satışta...

Çeşmood Residence'ta 590 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

Sky Bahçeşehir Residence'ta 18 bin TL peşinatla!

Sky Bahçeşehir projesinde devam eden bahar kampanyası kapsamında 369 bin liradan başlayan konutlara 18 bin lira peşinatla sahip olmak mümkün.

İzmir Çeşmood'da fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Ali Veryeri İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çeşmood projesinde konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İzmir Çeşmood'da fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor.

Bahçe Citys Residence'ın havadan yeni videosu!

Teslimleri 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülen Bahçe Citys projesi Bahçeşehir'de yer alıyor. 11 bin metrekare alan üzerinde tek blok halinde yükselen Bahçe City's projesinde 18 ofis, 50 ticari birim ve 75 daire bulunuyor

Sofa Bahçeşehir Residence ödeme planı!

Sofa Bahçeşehir Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli olarak ödemeler yapılıyor. Sofa Bahçeşehir Residence projesinde dairelerin fiyatları 180 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Sofa Bahçeşehir Residence ne zaman teslim?

Sofa Bahçeşehir Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 senesi olarak belirlendi. Sofa Bahçeşehir Residence kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Çeşme Çeşmood Residence Haberi

Çeşme Çeşmood Residence

Grup çatısı altındaki Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon liralık yatırım değeri ile hayata geçirilecek Çeşmood Residence projesinde ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç blok bulunacak. Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede 147 ila 152 metrekare arasında değişen 3 + 1 ve alanları 121 metrekare olan 2 + 1 daireler yer alıyor. 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip Çeşmood Residence projesinde fiyatlar 590 bin liradan...