21 / 05 / 2024

çeşme hırsızlık

çeşme hırsızlık

Gökhan Çarmıklı ile Cem Kalyoncu İzmir Çeşme'deki 7800 Çeşme Residence&Hotel'i açmıştı

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Araç sahipleri dikkat! O ödeme yapılacak! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Kahramanmaraş’taki depremler sonrası on binlerce bina yıkılırken, enkazın altında kalan çok sayıda araç da zarar gördü. Hurdaya dönen yaklaşık 2 bin araç, belediyeye ait asfalt işleme tesislerinin bulunduğu alana geldi ve burada hasar tespiti yapılacak. Bulunamayan araçlar içinse ‘hırsızlık teminatı

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Tatil bölgesinde arsa arayanlara Çeşme'de büyük fırsat! Hemen bakın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü İzmir Çeşme'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Otoparklarda sorumluluk kime ait?

Otomobil sahipleri yüz binlerce liralık araçlarını bazen kısa süreli bazen de uzun süreli olarak otoparklara bırakıyor. Peki otoparklarda meydana gelen hırsızlık ve maddi hasar gibi olumsuz durumlarda sorumluluk kime ait? İşte detaylar...

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

İzmir Çeşme'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenlere müjde!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan yer alan 3.990 metrekarelik arsa satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Akıl almaz yöntemle 126 milyon lirayı çalan kadının kimliği ve gizlendiği adresi deşifre edildi

Almanya'da çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalan kadının kimliği ve paralarla kaçtıktan sonra nerede gizlendiği ortaya çıktı. Alman polisi hırsızlık olayının şüphelisinin Yasemin Gündoğan olduğunu ve genç kadının paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını tespit etti.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

Konut sigortasında hangi hasarlar teminat altına alınabilir?

Konut sigortasının ev ve ev içindeki eşyaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerden, hırsızlık ve yangın gibi çok çeşitli risklere karşı koruma altına alan geniş kapsamlı sigorta çeşidi olduğuna dikkat çeken Av. Elvan Kakıcı Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

çeşme hırsızlık Haberi

çeşme hırsızlık

Gökhan Çarmıklı-Siren Ertan çifti ile Hülya-Cem Kalyoncu sıkı dosttu. Öyle ki, Kalyoncular, Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın nikâh şahidi bile olmuştu. Bu dostluk 4 yıl önce iş ortaklığına dönüşmüş, Gökhan Çarmıklı ile Cem Kalyoncu İzmir Çeşme'deki 7800 Çeşme Residence&Hotel'i açmıştı. Ama rüzgar Mart 2010'da tersine döndü. Ortaklık bitti. Kalyoncular'ın, 7800 Çeşme Residence&Hotel'de sadece 2 dairesi kaldı. Hülya Kalyoncu geçenlerde oteldeki dairesine gitti ve ortalık karıştı. Hülya Kalyoncu evlerinin soyulduğunu iddia ederek, Gökhan Çarmıklı'yı hırsızlıkla suçladı.

'Kuyruk acıları var'
Gökhan Çarmıklı ile konuştum. Şunları söyledi: "Belli ki, ortaklık bittiği için kuyruk acıları var. Müşterilerimizin huzurunu kaçırmaya, itibarımızı zedelemeye çalışıyorlar. İddiaları o kadar saçma sapan ve cahilce ki, sosyetede herkes onlara gülüyor. Bir insanı hırsızlıkla suçlamak, itibarıyla oynamak bu kadar kolay mı? Ben...