02 / 05 / 2024

çeşme itfaiye binası

çeşme itfaiye binası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Çeşme’ye yeni hizmet binası hamlesi!

Çakabey Kültür Merkezi’nin yer aldığı binanın Çeşme Belediye Hizmet Binası’na dönüştürülmesi için verilen önerge oybirliğiyle İmar ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

Çekmeköy'e ikinci itfaiye binası inşa ediliyor!

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni itfaiye binasının inşaatı devam ediyor.

İzmir Çeşme'ye otobüs terminali geliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme için başlattığı belediye hizmet binası ve  otobüs terminalinin proje çalışmalarını tamamladı.

Eskişehir Batıkent'e yeni itfaiye binası inşa edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 3000 metrekarelik alana yeni itfaiye hizmet binası yaptı.

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

Çeşme Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İzmir'de Çeşme Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Babacan Türkiye'de 22 şehir hastanesi kuracaklarının altını çizdi..

Çeşme Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İzmir'de Çeşme Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Ali Babacan yaptığı açıklamada Türkiye'de 22 yeni şehir hastanesi daha kuracaklarını söyledi...

Çeşme'de kuvvetli yağış nedeniyle binaları su bastı!

İzmir ' in Çeşme ilçesinde kuvvetli yağış nedeniyle birçok binayı su bastı, evlerinde mahsur kalan vatandaşları AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı.

çeşme itfaiye binası Haberi

çeşme itfaiye binası

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Torbalı ve Çeşme’de yapılan modern itfaiye binalarının inşa çalışmaları tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, önce Torbalı’nın Çaybaşı mahallesindeki sonra da Çeşme’deki bina kısa zaman içinde hizmete alınacak.

Beş araç kapasiteli Torbalı Çaybaşı İtfaiye Hizmet Binası 3 milyon 750 bin liralık yatırımla bin 500 metrekarelik alanda hayata geçirildi. Böylelikle Torbalı’daki itfaiye sayısı da üçe çıkmış oldu. Sekiz araç kapasiteli Çeşme İtfaiye Hizmet Binası ise 5,5 milyon TL'lik yatırımla 4 bin 190 metrekarelik alanda hayata geçirildi.

Hızlıca binadan çıkabilecekler

Her iki bina da acil durumlarda itfaiye erlerinin teçhizatlarıyla beraner zaman kaybetmeden çıkışına olanak sağlayacak biçimde tasarlandı. İki katlı binaların üst katında iki kişilik ve banyolu dinlenme odaları, zemin katlarında ise ofisler ve...