02 / 05 / 2024

çeşme kapalı pazar yeri

çeşme kapalı pazar yeri

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Söğütlüçeşme AVM Gar projesinde inşaat alanı arttı, kira bedeli aynı kaldı!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Kadıköy Söğütlüçeşme’deki TCDD arazisine yapılması planlanan tartışmalı AVM’nin arkasında rant olduğu ileri sürüldü. İddialara göre, TCDD alana pazar kurdursaydı bile bugün en az aylık 4 milyon TL kazancı olacaktı şimdi ise aylık 160 bin TL alacak...

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

Şehzadeler'e yeni kapalı modern pazar yeri geliyor!

Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında Şehzadeler'e yeni kapalı modern pazar yeri kazandırılması ile ilgili imar maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Nevşehir Kozaklı'da kapalı pazar yeri açıldı!

NEVŞEHİR’in Kozaklı ilçe Belediye Başkanı Celalettin Güven’in modern, çağdaş ve kent dokusuna uygun olarak hayata geçirdiği Kapalı Pazar Yeri Projesi, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çeşme Ilıca'da 4 milyon TL'ye satılık villa!

İzmir Çeşme Ilıca'da denize sıfır konumda bulunan 721 metrekare tek katlı müstakil villa Aliye Üster Vakfı tarafından satışa çıkarıldı. Kirala seçeneğinin de bulunduğu villanın satışı kapalı zarf usulüyle gerçekleşecek.

İzmir Çeşme Hamamı restore ediliyor!

Tarihi Çeşme Hamamı'nın restorasyon çalışmalarına başlandı. Daha öncede restore edilen ve bir süre işletilen tarihi Çeşme Hamamı uzun süredir kapalıydı.

Kuşadası Kapalı Pazar Yeri hizmete girdi!

Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri hizmete girdi. Geniş kapasitesi, modern ve hijyenik özellikleri ile dikkat çeken Kapalı Pazar Yeri’nin açılmış olması ilçe sakinlerini memnun etti.

Alanya'nın kapalı pazar yeri yok!

İlçe Başkanı Ali Takavut, 'Alanya'nın kanayan yaralarından bir tanesi de kapalı pazar yerinin olmamasıdır. Herkes sokak aralarına pazar kuruyor. Alanya'ya kapalı pazar yeri yapılmalı. Bu konuda hem belediye hem de odalara çağrıda bulunuyoruz" dedi.

Beykoz’un ilk kapalı pazarı Göksu’da kuruluyor!

Beykoz Belediyesi’nin modern pazar yeri projelerinin ilk adımı Göksu Kapalı Pazar yeriyle atıldı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımına başlandı.

çeşme kapalı pazar yeri Haberi

çeşme kapalı pazar yeri

Çeşme’nin ilk kapalı Pazar yerini Reisdere’de yapmak için TOKİ’den 709 bin TL bedelle 2730,24 metrekare büyüklüğe sahip arsa satın alan Çeşme Belediyesi yatırım ve altyapı hamlelerinde hız kesmiyor. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; ilçenin ilk kapalı pazar yeri olacak tesiste bir kapalı bir de açık düğün salonu yer alacak.

Göreve geldiği günden bu yana Çeşme’nin eksiklerini tamamlamak için hızla çalışmalarını sürdüren ve yeni projeler planlayan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, konuya ilişkin, “Maalesef 2020 yılı ülkemiz ve tüm dünya için çok zor geçti. Bu zor süreci en az hasarla atlatabilmek için imkânlarımızı seferber ettik.  İlçemizin tüm sorunlarını ve eksiklerini teker teker belirlemiş durumdayız. Yıllardır çözülemeyen bir çok sorunu çözdük ve çözmeye de devam edeceğiz. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı...