05 / 05 / 2024

Çeşme Sheraton Oteli

Çeşme Sheraton Oteli

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Kuruçeşme Divan Otel'in inşaatı durduruldu!

Beşiktaş'ta kültür varlığı olarak kabul edilen ve tarihi kalıntıların bulunduğu alanda otel inşaatı yapan Koç Holding'in Kuruçeşme'deki Divan Oteli inşaatı durduruldu.

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Çeşme Private Residences satış ofisi!

Çeşme Private Residences satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Çeşme'de hayata geçirilecek proje Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak. 

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences 2020'de teslim! Yeni proje!

Çeşme Private Residences projesi Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle hayata geçirilecek. 2020'de teslim edilecek proje 3 kanattan oluşacak.

Kırçiçeği'nin Çeşme'deki butik oteli İmerhan hizmete açıldı!

Kırçiçeği, turizm sektörüne de adım atarak Türkiye'de villa ve otel konforunu buluşturdu. Çeşme Ayasaranda Koyu'nda 8 villa ve 12 odalı butik otel İmerhan, düzenlenen kokteyl ile kapılarını misafirlerine açtı.

Çeşme Rasim Palas Otel restore ediliyor!

Atatürk'ün 1926 yılında bir hafta kaldığı ve vals yaptığı İzmir'in Çeşme ilçesinin Ilıca mahallesindeki Rasim Palas Oteli restore ediliyor. Otel yenilenerek günümüze kazandırılacak.

İzmir Çeşme Ilıca'daki termal tesis tekrar halka açılacak mı?

Ilıca’da Atatürk’ün kaldığı Rasim Palas Oteli’nin karşısındaki termal tesis kaderine terk edildi. 15 yıl önce Çeşme Belediyesi tarafından mühürlenen tesisten kimse faydalanamazken, bir grup vatandaş suç duyurusunda bulundu

Çeşme'de White Boutique Hotel açıldı!

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Çeşme Altın Yunus Oteli, komşuları fethedecek!

Yaşar Grubu’nun turizmdeki amiral kuruluşlarından Çeşme Altın Yunus Oteli, iç ve dış pazarda tanıtım atağına geçti. Şirket Yunan pazarından pay almak için de hamle yaptı.

1957 yılında Türkiye'nin en büyük oteli Kuruçeşme'de yapılacakmış!

1957 yılında Vakıflar İdaresi Türkiye'de yedi tane otel inşa ettiriyormuş. İstanbul'da da iki tane otel yaptırmayı karar alan İdare, 450 yataklı bir otel ile Türkiye'nin en büyük otelini Kuruçeşme'de inşa ettirecekmiş.

Çeşme Paşalimanı Turizm Merkezi'nde icradan 5.3 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çeşme İcra Dairesi; Çeşme Ilıca'da yer alan termal oteli 24 Kasım 2014 günü 10:00- 10:10 arasında satışa çıkarıyor. Termal otelin fiyatı 5 milyon 334 bin 550 TL olarak belirlendi.

Özgür Cireli Altınyunus Çeşme Oteli operasyonlar direktörü oldu!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Cireli Altınyunus Çeşme Turizm Tesisleri operasyonlar direktörü oldu.

Çeşme Sheraton Oteli Haberi

Çeşme Sheraton Oteli

DİLEK Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek bundan 17 yıl önce Çeşme’deki Büyük Turban Oteli’ni yenileyip, otele Çeşme Sheraton tabelasını astığında çevresindeki tüm gayrimenkuller değerlenmiş, Çeşme’ye ilk kez bir global otel zinciri gelmişti. Bu sezon Çeşme Sheraton yine böyle bir değişimin son hazırlıkları içinde. İskender Dilek, bu yaz sonunda oteli yenilerken Çeşme Ilıca’ya yeni bir konsept kazandırmayı hedefliyor. Dilek, otelin oda sayısını düşürüp, kongre merkezini de rezidans ve villaya dönüştürerek, 50 milyon Euro’luk yeni bir yatırımı hayata geçirecek. Hürriyet'ten Elif Ergu, İzmir ve Çeşme’deki gayrimenkul fiyatlarında bu yıl yaşanan rekor artışın devam edeceğini düşünen İskender Dilek’le konuştu.

ÇEVREYE UYGUN PROJE

İzmir’de son dönemde yatırımcısına en çok kazandıran yerler arasında. Her ne kadar dövizdeki artışlar, ekonomideki sorunlar etkilese de İzmir...