20 / 05 / 2024

Çeşme tatil mekanları

Çeşme tatil mekanları

Fey Group Şifne Koyu'nda 'Aqua Beach Club' adıyla bir tesis açtı

Tatil bölgesinde arsa arayanlara Çeşme'de büyük fırsat! Hemen bakın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü İzmir Çeşme'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Çağla Şikel Çeşme'den 250 bin TL'ye ev kiraladı!

Başarılı sunucu Çağla Şikel, gözde tatil beldeleri arasında yer alan Çeşme'den ev kiraladı. Şikel ev için 250 bin TL ödedi.

Mesut Özil Çeşme'de emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

Bir süredir eşi Amine Gülşe ve 4.5 aylık kızı ile Çeşme’deki evlerinde tatil yapan Mesut Özil, hem plajları hem de emlak piyasasını hareketlendirdi.

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Çeşme Toskana Konakları tanıtıldı!

Ünlülerin gözde tatil mekanı Çeşme, inşaat sektöründe de birçok seçkin projeye ev sahipliği yapmaya başladı. Femetal A.Ş. tarafından hayata geçirilen Çeşme Ovacık'taki 'Toscana Ovacık Konakları' projesinin tanıtımı Alaçatı Viento Hotel'de gerçekleştirildi

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Bayburt'ta 18. yüzyıldan kalma tarihi çeşme restore edildi!

Bayburt'ta, 18. yüzyıldan kalma tarihi çeşme, restore edilerek yeniden hizmete açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ağbal Bayburt'taki tarihi mekanların yeniden ayağa kaldırılacağını belirtti.

Çeşme'de otel doluluk oranı yüzde 20 arttı!

Eşsiz koylarıyla tatilcilerin akın ettiği gözde turizm merkezlerinden Çeşme'de konaklama tesisleri doldu, yetkililer, mağduriyet yaşamamaları için ziyaretçilere rezervasyonsuz tatil planı yapmamaları uyarısında bulundu.

Çeşme'deki Aya Yorgi Koyu imara mı açıldı?

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden Çeşme’de ünlülerin uğrak noktası Aya Yorgi’de 100 dönümlük alanın imara açılacağı yönündeki iddialar, işletme sahiplerini ayağa kaldırdı. İşletmeciler, sosyal medya üzerinden ‘Koyuma Dokunma’ sloganıyla imza kampanyas

Çeşme, çarşı merkezini yayalaştırıyor!

Çeşme Belediyesi, nitelikli turizm mekanları ve bölge turizmini kentin sokaklarına yaymak adına bazı sokaklarını araç trafiğine kapatıyor. Belediye, kentin fiziki yapısını da dikkate alarak ulaşımı sekteye uğratmadan projeye başlayacak.

Çeşme Çarşısı yayalaştırma projesi ihalesi Mayıs'ta!

Çeşme Belediyesi, nitelikli turizm mekanları ve bölge turizmini kentin sokaklarına yaymak adına bazı sokaklarını araç trafiğine kapatıyor. Çeşme Çarşısı olarak anılan İnkılap Caddesi yayalaştırılıyor..

Emre Belözoğlu'nun Çeşme'deki villası temel kazılmadan yapılacak!

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, yıllardır tatil için gittiği Çeşme ’de ikiz villa yaptırmak için bir arsa satın aldı. Ancak Boyalık mevkiindeki arsada arkeolojik kalıntılar çıktı.

Çeşme tatil mekanları Haberi

Çeşme tatil mekanları


İstanbul, Bodrum ve Çeşme'de birçok popüler eğlence mekanının sahibi olan Fey Group'un ortaklarından Figen Erenel, bu sezon Çeşme'ye bir mekan daha kazandırdı.


Erenel, Alaçatı'ya 7 dakika uzaklıktaki Şifne Koyu'nda 'Aqua Beach Club' adıyla bir tesis açtı.

Sabah 10.00'da açılıp gece 04.00'a kadar açık kalacak tesiste; termal havuz, normal havuz, plaj, bar, restoran ve kulüp yer alıyor. Cuma günleri yerli ve yabancı ünlü DJ'lerin çalacağı Aqua Beach Club'ın bu yaz Çeşme'de elitlerin buluşma mekanlarından biri...