19 / 05 / 2024

Çeşme yol çalışması

Çeşme yol çalışması

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir türlü bitirilemeyen yol çalışması esnafı isyan ettirdi. Esnaf yollardaki çalışmalar yüzünden gelen turistlerin çarşı pazara uğramadan geçtiğini belirtti.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Mistral GYO Çeşme projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sakarya Boyalık'ta hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatları bugün alındı. İşte detaylar...

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık doğal sit alanı!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Musalla Mahallesi 441 ada, 38 parselde yer alan 54 dönüm tarla tapulu 1. derece doğal sit alanını 21 milyon 893 bin 262 TL'ye satıyor...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Banu Zorlu'nun Çeşme'deki villasının kapıları çalındı!

Emlak kraliçesi olarak anılan şarkıcı Banu Zorlu'nun Çeşme'deki villasının kapıları çalındı.

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmit Kuruçeşme'nin yolları yenilendi!

İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nde yol düzenleme, Topçular’da merdiven ve beton yol ile Kozluca köyünde parke yol çalışması yapıldı

Çeşme yol çalışması Haberi

Çeşme yol çalışması

Turizmin gözde tatil merkezlerinden İzmir'in Çeşme ilçesinde bir türlü bitirilemeyen yol çalışması esnafı isyan ettirdi. Biten yollarda kalan tozu toprağı da belediye temizlemeden gitti. Ellerine süpürge alan çarşı esnafı, kendi imkanlarıyla sokakları temizlemeye çalıştı. Çeşme'de aylardır devam eden yol çalışmaları çarşı esnafını zor duruma soktu. 


Esnaf, yolların yapılmaması, yapılan yollarda biriken molozların temizlenmemesi nedeniyle perişan oldu. Turizm sezonunda toz toprak içinde kalan esnaf isyan etti. Özellikle gıda ve giyim işi yapanlar ürünlerinin deforme olmasından yakındı. 


Gelen turistlerin yollardaki çalışmalar yüzünden çarşı pazara uğramadan geçtiğini belirten esnaf, çalışması biten yolların da toz toprak çakıl içinde bırakıldığını söyledi. Defalarca aradıkları belediyeden en azından yapımı biten yollardaki toz ve çakıl birikintilerinin temizlenmesini istediklerini belirten esnaf, olumlu bir karşılık bulamayınca son çare olarak ellerine süpürge...