02 / 05 / 2024

çeşmede icaralık gayrimenkul fiyatları

çeşmede icaralık gayrimenkul fiyatları

İzmir İli Çeşme İlçesi'nde yer alan gayrimenkuller Çeşme İcra Dairesi tarafından 19 Eylül 2014 günü saat 10.00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkıyor.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Başakşehir'de 87 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1.Kısım'da yer alan gayrimenkulü 87 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Yb Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe boztemir ve Mahmut Boztemir ortaklığında kuruldu.

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

Emissa Danışmanlık Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emissa Danışmanlık Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahıa Tahan ve Fıras Al Sebaıe tarafından kuruldu.

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Aldallal, M. Chadı Alıkaj ve Mohammad Maen Almalla Husseın ortaklığında kuruldu.

Uss Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uss Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki ve Semra Şevki ortaklığında kuruldu. 

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Cengiz Ünal Özmen, Mustafa Emre Vural be Tuğçe Beltek ortaklığında Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tema İstanbul Bahçe satılık ev fiyatları!

Tema İstanbul Bahçe satılık ev fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL'den başlıyor. Projedeki konutlar 2019 yılında teslim edilecek...

Orasya Hayvancılık Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orasya Hayvancılık Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hamza Almalki tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

çeşmede icaralık gayrimenkul fiyatları Haberi

çeşmede icaralık gayrimenkul fiyatları


İzmir İli Çeşme İlçesi'nde yer alan gayrimenkuller Çeşme İcra Dairesi tarafından 2 milyon 926 bin 990 TL bedelle satılıyor. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


İzmir İli Çeşme İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin yüzölçümleri 8.207,00 metrekare ile 5078,00 metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkuller denize 30 metre mesafede yer alıyor. Denizle arasında parsel bulunuyor. 


İhale İlanı


T.C Çeşem İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı



TAŞINMAZIN


Özellikleri: İzmir İli Çeşme İlçesi'nde yer alan garimenkullerin yüzölçümleri 8.207,00 metrekare ile 5078,00 metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkuller denize 30 metre mesafede yer alıyor.  Taşınmazların denize 130 metre cephesi bulunuyor ve Çeşme Merkeze 9 kilometre mesafede yer alıyor.



Kıymeti: 2.926.990.00 TL


1. Satış Günü: 19/09/2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 14/10/2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası



Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle...