04 / 05 / 2024

Çeşmede White Boutique Hotel

Çeşmede White Boutique Hotel

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

TCMB'den yeni hamle: Zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sadeleşmede yeni hamle kapsamında, zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti.

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Romalılar 1800 yıl önce depreme karşı mimari teknikler kullanmış!

Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Kenti'nde yapılan çalışmalarda yeni sonuçlar ortaya çıktı. Kutsal alanındaki anıtsal çeşmede bazı mimari teknikler kullandığı belli oldu. Mühendislerin depreme karşı koruma amacıyla geliştirdiği açıklandı.

Müteahhitle yapılan sözleşmede düzenleme geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunu sorduğu ''Müteahhitle yapılan sözleşmede düzenleme geçerli mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte Heper'in o yazısı...

Bursa Yenişehir'e uçak fabrikası inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Görüşmede Yenişehir’e yapılması muhtemel yatırımlar gündeme geldi.

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

İzmir Çeşme'de konut fiyatları arttı!

Konaklama ve yeme-içmede Bodrum'la yarışan Çeşme, satılık ev fiyatlarında ise açık ara öne geçti. Gözde beldede ortalama fiyat 425 bin.

Banu Zorlu İzmir'de 2,5 milyon TL'ye 4 villa aldı!

Şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu, Çeşmede yatırım yapıyor. Geçtiğimiz ay Çeşme’de yeni yapılan bir siteden 3 villa alan Zorlu, önceki hafta bir villa daha satın aldı.

Çeşme'de White Boutique Hotel açıldı!

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Boutique Daça'da 274 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yüzde 15 indirim!

Daça Gayrimenkul tarafından inşa edilen Boutique Daça projesinde daire fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 15'e varan indirim uygulanıyor.

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15'e varan indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Temmuz'da daire teslimlerinin yapılacağı Çekmeköy Boutique Daça projesinde lansmana özel yüzde 10 ve ek olarak peşin alımlarda yüzde 5 olmak üzere yüzde 15'e varan indirimler yapılıyor.

Boutique Daça Çekmeköy'de Temmuz teslim daireler yüzde 15 indirimle!

Lansmana özel yüzde 10 + peşin ödemeyle yüzde 5 olmak üzere yüzde 15'e varan indirim seçeneklerinin sunulduğu Boutique Daça Çekmeköy'de teslimler Temmuz ayında başlayacak.

Boutique Daça Çekmeköy'de 259 bin TL'ye! Temmuz'da teslim!

Temmuz'da yaşamın başlayacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yüzde 15'e varan indirimler sağlanıyor.

Çeşmede White Boutique Hotel Haberi

Çeşmede White Boutique Hotel

Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu. 



Habertürk...