04 / 05 / 2024

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.



Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor. Bursa gayrimenkul sektöründe son .yılların cazibe merkezlerinden Balat'ta "yeni bir proje daha gün yüzüne çıkıyor. 


Realty World Uygar Gayrimenkul güvencesinde satışı yapılan Boutigue Balat evleri, 2+1 ve 3+1 lüks daireler ile 3+1,4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleriyle toplam 28 daireden oluşuyor. 

Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akın, "Toplam 28 dairemizde l'inci sınıf malzeme kullandık. Her daire için 2 araçlık kapalı otopark, spor salonu, sauna, buhar odası, yan olimpik havuz, çocuk oyun parkı ve güvenlik Boutique Balat'ı farklı kılan özelliklerden bazılan" diye konuştu. 


Büyük ilgi gören lansman davetinde .yer alan Bursa Emlak Müşavirleri 'Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Bursa gayrimenkul sektöründe önemli bir yere sahip olan Nilüfer ilçesinde konut yatırımcılarının son gözdesinin Balat olduğunu söyledi. Çelebi, "Türkiye'nin en çok göç alan şehirlerinden biri olan Bursa'da, Balat ve çevresi emlak sektörünün yıldızı parlayan bölgelerin arasında yer alıyor. Bu noktada Balat'ta böyle önemli bir projeyi hayata geçiren Aksay İnşaat'ı ve projenin satış danışmanlığını üstlenen Realty World Uygar Gayıimenkul'ü tebrik ediyorum" dedi. 


Bursa Hakimiyet 


Web: http://www.aksayyapiinsaat.com.tr/balat-boutique-evleri/



Haber Bursa Hakimiyet Magazin'de şu şekilde yer aldı;


Bursa'nın gözde merkezlerinden Balat'ta yapılan ve satışı Realty World Uygar Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Boutique Balat projesi görücüye çıktı. Geniş davetli topluluğunun katıldığı lansmanın açılış konuşmasını yapan Realty World Uygar Gayrimenkul firması ortaklarından Ayhan Erten "Lansmana özel fiyatlarımızla tüm Bursalıları Boutique Balat ayrıcalıklarını yaşamaya davet ediyoruz" açıklamasında bulundu. Düzenlenen kokteylin ardından örnek daireyi gezen davetliler yetkililerden evlerle ilgili bilgi aldılar. 



Bursa Hakimiyet Magazin



Geri Dön