18 / 05 / 2024

Boutique Balat lansman

Boutique Balat lansman

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

Boutique Daça'da lansman özel indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Boutique Daça projesinde lansman fiyatları devam ediyor!

Daça Gayrimenkul tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Boutique Daça projesinde 2+1'ler 437 bin TL, 3+1'ler 490 bin TL, 4+1'ler ise 765 bin TL lansman fiyatları ile satışa çıktı.

Boutique Daça daireleri satışa çıktı!

Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanan “Boutique Daça” projesinde lansmana özel daire fiyatları belirlendi. Dairelerin lansman fiyatları 2+1 dairelerde 437 bin TL, 3+1 dairelerde 490 bin TL, 4+1 dairelerde ise 765 bin TL olarak belirlendi.

Foresta Balat Bursa'da lüks yeniden tanımlandı!

Lansman fiyatları ile 1 Aralık'ta satışa çıkan Foresta Balat, daha ilk haftada en çok tercih edilen proje haline geldi. Alpiş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Foresta Balat kazandıracak"dedi....

Future Park 'ın lansmanı yapıldı: 80 bin liradan başlıyor!

Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Future Park İstanbul projesinin lansmanı yapıldı. Future Park İstanbul'da fiyatlar minimum 80 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları!

Halkalı MNG Blue Boutique daire fiyatları 127 bin 900 TL'den başlayarak yükseliyor. Halkalı MNG Blue Boutique projesinde 60 aya kadar 0,72 faiz oranı, 120 aya kadar 0,74 faiz oranı uygulanıyor...

Dap Vazo Kule'de lansman fiyatlarıyla! 179 bin TL!

Satışlara lansman fiyatlarıyla devam edilen Dap Vazo Kule İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor...

City Center projesinin lansmanı 21 Mayıs'ta!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilecek City Center projesinin lansmanı 21 Mayıs tarihinde yapılacak...

Yenitepe Kadıköy'ün lansmanı yapıldı: Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat girişimi ile hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projenin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 liradan başlıyor...

Helenium Garden 'ın lansmanı yapıldı: 69 bin liradan başlıyor!

Başarır İnşaat Kurtköy'deki yeni projesi Helenium Garden’da konutu bahçeyle buluşturuyor. Lansmanı yapılan Helenium Garden projesinde daireler minimum 69 bin liradan satılıyor...

Boutique Balat lansman Haberi

Boutique Balat lansman

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor. Bursa gayrimenkul sektöründe son .yılların cazibe merkezlerinden Balat'ta "yeni bir proje daha gün yüzüne çıkıyor. 


Realty World Uygar Gayrimenkul güvencesinde satışı yapılan Boutigue Balat evleri, 2+1 ve 3+1 lüks daireler ile 3+1,4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleriyle toplam 28 daireden oluşuyor. 

Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akın, "Toplam 28 dairemizde l'inci sınıf malzeme kullandık. Her daire için 2 araçlık kapalı otopark, spor salonu, sauna, buhar odası, yan olimpik havuz, çocuk oyun parkı ve güvenlik Boutique Balat'ı farklı kılan özelliklerden bazılan" diye konuştu. 


Büyük ilgi gören lansman davetinde .yer alan Bursa Emlak Müşavirleri 'Esnaf Odası Başkanı Erdal...