15 / 05 / 2024

çeşmedeki oteller

çeşmedeki oteller

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin bu yıl da altın sezonunu yaşadığını belitti. Veysi Öncel, İlçede otellerde yer kalmadığını da dile getirdi.

Turistik oteller yabancıların eline geçebilir!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Bir iki yıl kazanç kötü olabilir. Ama otel orada duruyor. Eğer siz turizmcileri desteklemezsiniz, maalesef bu oteller üç otuz paralara, çok düşük paralara kendi yatırımcısının dışındakilerin ellerine geçebilir" dedi.

Dorçe Prefabrik, modüler sistemlerle modern yaşam alanları inşa ediyor!

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak oteller, okullar ve öğrenci yurtları gibi eğitim ve sağlık yapıları üretimi gerçekleştiriyor. 

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geliyor! 

İNGEDER Başkanı, İnciraltı’nın planlanması halinde İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi. Yeni planlamalarla bölgeye oteller, hastaneler ve kısmı konut alanları inşa edilecek. 

E.C.A Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor!

Ürünlerinde ileri teknoloji, fonksiyonellik ve estetik görünümü bir araya getiren E.C.A, lüks konut projeleri ve oteller için geliştirdiği Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor.

Karma projelerdeki oteller İstanbul’daki doluluk oranını düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Karma projelerdeki oteller İstanbul'da doluluğu düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Kooperatif kuruluş izni başvuru dilekçe örneği!

Bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kurulur. Ana sözleşmedeki imzaların noterce onaylanması gerekir. Ana sözleşme, Ticaret Bakanlığına verilir. İşte kooperatif kuruluş izni başvuru dilekçe örneği..

Titanic oteller zinciri Berlin'de yeni otel açtı!

Türkiye’de 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Titanic oteller zinciri, Avrupa’yı gözüne kestirdi. Berlin’in tarihi semtlerinden birinde, eski Devlet Operası binasına 208 odalı, 5 yıldızlı yeni bir Titanic oteli açıldı

Sicilya'da oteller barınak oluyor!

Akdeniz'in en büyük adası Sicilya'da, gittikçe artan göçmen dalgasıyla baş edebilmek için oteller ve kamu binaları barınağa dönüştürülmeye başlandı.

Oteller eğlence ticaretinde indirim yapsın!

RUSYA ekonomisini etkisine alan ruble krizi, otellerin vazgeçilmezi eğlence sektörünü de vurdu. Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, Göynük'te bulunan Rixos Sungate Otel'in harcamalarını kısıtladığını belirtti.

1985 yılında Kuruçeşme'de kömür depolarının yerini, turistik oteller alacakmış!

1985 yılında Kuruçeşme'deki kömür depoları kaldırılarak yerine oteller yapılacakmış. Kuruçeşmede'ki 2 kilometre uzunluğundaki kıyı kuşağı ile karayolu arasında kalan 40 bin metrekarelik alan, 40 milyon liraya kamulaştırılmış.

Küçük oteller TripAdvisor 2015 ödüllerini topladı!

TripAdvisor 2015’de, ‘en iyi oteller’ ve ‘en iyi hizmet’ ödüllerini, küçük oteller domine etti. Dünyanın en popüler gezgin sitelerinden TripAdvisor, 2015 yılının çeşitli kategorilerdeki ilk 25’e giren otelleri açıkladı.

çeşmedeki oteller Haberi

çeşmedeki oteller

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Çeşme'nin bu yıl da altın sezonunu yaşadığını belirterek, "İlçede otel ve pansiyonlarda yer kalmadı" diye konuştu. 


Habertürk...