04 / 05 / 2024

Çeşmood Residence satılık

Çeşmood Residence satılık

Mete Veryeri, Ali Veryeri ve Alper Veryeri inşaat sektöründe iddialı işlere imza atarak 70 yıllık tecrübenin hakkını veriyor. Ali Veryeri İnşaat'ın Çeşmood Residence'ı aralık ayında teslim edilecek.

Çeşmood Residence'ta 590 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

Erguvan Premium Residence satılık daire!

Erguvan Premium Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje Erguvan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirildi...

Esenyurt Sheraton Residence satılık!

Toplam 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana gelen Esenyurt Sheraton Residence satılık daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tiplerde dizayn ediliyor.

Bizimtepe Aydos Residence satılık!

Bizimtepe Aydos Residence satılık daire alanları minimum 124 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılacağı projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Konforia Soyak Residence satılık daire!

Konforia Soyak Residence satılık daire fiyatları 178 bin TL'den başlayarak değişiyor. Eylül 2017'de tamamlanacak olan Konforia Soyak Residence Bahçeşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Konforia Soyak Residence satılık!

Konforia Soyak Residence satılık dairelerin satış fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir'de yükselen Konforia Soyak Residence projesinde daireler Eylül 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Kumru Ankara Residence satılık!

Toplam 159 adet daireden meydana gelen proje daire teslimleri Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. Kumru Ankara Residence satılık daire tipleri 1+1 'den 6+1'e kadar değişiyor.

Essenora Residence satılık daire!

Essenora Residence satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen projede banka kredisiz ve faizsiz ödeme yapılabiliyor.

Kartal Eagle Residence satılık daire!

Kartal Eagle Residence Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Kartal Eagle Residence satılık daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Sinpaş Aydos Country Residence satılık!

İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nın yanıbaşında bulunan projede toplam 900 adet daire yer alıyor. Sinpaş Aydos Country Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inistanbul Gala Residence satılık!

TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet daire bulunuyor. Topkapı Inistanbul Gala Residence satılık daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life Bornova Residence satılık!

Folkart Life Bornova Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 828 adet daireden oluşan projede lansmana özel kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Çeşmood Residence satılık Haberi

Çeşmood Residence satılık

Emlak sektörünün öncü firmalarından 70 yıllık deneyime sahip Veryeri Grup'un, Çeşme merkezde gerçekleştirdiği Çeşmood Residence'ta daire fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde. Çeşmood Residence adlı çok özel bir projesini daha hayata geçiriyor. Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon TL tutarındaki yatırım değeri ile tamamlanmak üzere olan ve ailenin üçüncü kuşak temsilcilerinden İç Mimar Alper Veryeri taralından projelendirilerek inşa edilen Çeşmood Residence, ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç bloktan oluşuyor.


Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan Çeşmood Residence Projesi'nde alanları 147 ile 152 metrekare arasında değişen 3+1 ve alanları 121 metrekare olan 2+1 daireler yer alıyor. 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip projede fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor. 


250 metrekare sosyal tesis alanı bulunan projede...