10 / 05 / 2024

Cesur İskele adres

Cesur İskele adres

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Fırat Usburak ve Mehmet Buğra Sezer tarafından kuruldu.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Çalışkan ve Enes Mikdad Çilekci ortaklığında kuruldu.

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Haıdar ve Mohamad Altabbaa ortaklığında kuruldu.

Vespa'nın en cesur üyesi Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Vespa Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Opel Mokka'da şimdi 0 faiz kampanyası başladı! İşte cesur ve kusursuz Mokka fiyat listesi 3 Mayıs 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da şimdi 0 faiz kampanyası başladı. Peki Mokka fiyatları ne kadar? İşte Mokka fiyat listesi 3 Mayıs 2022...

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Orhan Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Opel'de 0 faiz fırsatı başladı! İşte cesur ve kusursuz Mokka fiyat listesi 8 Nisan 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da 0 faiz fırsatı başladı. Peki Opel Mokka fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Fırat Usburak ve Mehmet Buğra Sezer tarafından kuruldu.

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Tnt İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Cesur Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Cesur tarafından kuruldu. 

Cesur Beton Pompaları Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Beton Pompaları Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bahadır Şahin ve Cesur Yılkın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cesur Gayrimenkul Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Gayrimenkul Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Cesur Göçmen tarafından kuruldu.

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perviz Cesur Mehmet Cesur Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cengiz Cesur, Mehmet Cesur, Perviz Cesur ve Cihan Cesur ortaklığında 10 milyon 962 bin 960 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cesur İskele adres Haberi

Cesur İskele adres

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Fırat Usburak ve Mehmet Buğra Sezer tarafından kuruldu.

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İSKELE HİZMETLERİ - Her türlü inşaatların dış cephe iskele kurulumu ve sökümünü yapmak. Gerekli olan malzemeleri temin etmek , malzemeleri kiralamak hizmetleri. - İskele alım ve satımı yapmak. GEMİ HİZMETLERİ - Gemi yapımı hizmeti , Gemi bakım onarım ve boya tadilat hizmeti vermek. Gemi yapım ve bakım hizmetlerinin her türlü faaliyetleri İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi,...