01 / 05 / 2024

Çetin Emeç

Çetin Emeç

Türkiye’nin Disneyland’i olmaya aday ilk uluslararası tema parkı Vialand’ın genel müdürü, merhum gazeteci Çetin Emeç’in oğlu Mehmet Emeç

O ilde 3 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Balçova Belediyesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Teleferik ve Çetin Emeç mahallelerinde yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki İzmir Balçova'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada'ya duvar ördü!

Büyükada’da bulunan villasında usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı iddia edilen Sinan Çetin, şimdi de evinin bitişiğinde bulunan yolu duvar ördürüp kapattığı öne sürüldü.

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çetin Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masum Çetin ve Şerif Çetin ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Şanlıurfa Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan caminin bir kısmı, İtalya’dan, Yunanistan’dan ve Arnavutluk’tan gelen ekipler tarafından restore edildi. Döşeme Camisi ramazan ayında ibadete açılacak...

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

Adana Döşeme'deki tarihi ev göçüyor!

Adana Döşeme Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Halil Tunçsoy, “Tarihi mahallemizin mozaikleri tek tek yok oluyor” dedi.

Adana’nın Döşeme Mahallesi 5 yıldır dönüşmeyi bekliyor!

Adana’nın 5 yıl önce kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Döşeme Mahallesi’nde tek bir çivi bile çakılamadı.

Çetin Barajı Avrupa’nın en büyüğü olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dicle Nehri üzerinde inşaatına devam edilen Çetin Barajı’nın tamamlandığında Avrupa’nın en büyük barajı olacağını açıkladı.

Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir!

İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, piyasalardaki beklentileri değerlendirdi. Yalınızoğlu, "Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir" dedi...

Çetin Emeç Haberi

Çetin Emeç

25 yıl Disneyland’de çalışan Emeç, Vialand’deki herkesin özlediği çocukluk anılarını tekrar yaşayacağını söylüyor.


Dev platformlarda su aktiviteleri, ‘roller    coaster’ adlı adrenalin yüklü trenler, kaykay üniteleri, büyük bir alışveriş merkezi, gökyüzüne yükselen görkemli bir şato ve birbirinden eğlenceli oyuncaklar... İstanbul’da yepyeni bir eğlence merkezi hayatımıza girmeye hazırlanıyor: Vialand. Türkiye’nin ilk uluslararası tema parkı olarak tasarlanan Vialand, 23 Nisan 2013’te Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesişimindeki bölgede kapılarını açacak. Türkiye’de ilk kez dünya standartlarında bir eğlence anlayışını başlatacak olan projenin başında ise merhum gazeteci Çetin Emeç’in oğlu Mehmet Emeç var.


İÇİNDE HALA BİR ÇOCUK YAŞIYOR


Mehmet Emeç aslında eğlence parklarına çok da uzak değil. Yıllar önce üniversite eğitimi için yurtdışına giden ve Walt Disney World’de çalışmaya başlayan Emeç, orada 25 yıla yakın bir tecrübe...