15 / 05 / 2024

Çetin Sevim

Çetin Sevim

Sevimler Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Sevim tarafından 25 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Emir Sultan Sokak'ta kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan esnaf kiraları açıklaması!

Pandemiden en fazla etkilenen sektörün turizm olduğunu söyleyen CHP’li Çetin Osman Budak, “Turizme verilen destek borç ertelemeden öteye geçemedi” dedi. Budak, kiralarla ilişkin de konuştu. 

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erman Çetin tarafından kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

Sinan Çetin Büyükada'daki evini 2 milyon dolara sattı!

Sinan Çetin, geçen yıl Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’ndeki 278 metrekarelik denize sıfır villasını 2 milyon dolara sattı... 

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Abdullah Sevim: Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul depremi 9-10 şiddetinde olacak!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim beklenen İstanbul depremine dikkat çekti. Sevim, "1 milyon 600 bin binanın yaklaşık yüzde 60’ı riskli" dedi ve "Kanal İstanbul yapılırsa Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi arasındaki alan, depremi 9-10 şiddetinde hissedilecek” dedi...

Olayların ismi Rüzgar Çetin Asmalımescit'te otel yaptırıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, turizm işine girdi. Çetin, Asmalımescit’te bulunan bir binayı restore ettirerek otele dönüştürecek.

Sinan Çetin’in Büyükada’daki villasında yıkım kararı!

Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’nde bin 278 metrekarelik denize sıfır parsel üzerinde yer alan bitişik nizam iki tripleks villadan birinin sahibi olan yönetmen Sinan Çetin’in rıhtıma yaptırdığı setin usulsüz olduğu öğrenildi ve set için yıkım kararı alındı...

Çetin Sevim Haberi

Çetin Sevim

Sevimler Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Sevim tarafından 25 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Emir Sultan Sokak'ta kuruldu. 


Sevimler Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Yurt içinde...