05 / 05 / 2024

çetin ulusoy inşaat

çetin ulusoy inşaat

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Orhan Ulusoy tarafından kuruldu.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erman Çetin tarafından kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Marmara depremini yaşayan inşaat mühendisinden uyarı!

Marmara depreminde dört yakınını kaybeden, kızı ve eşiyle bir bölümü çöken 5 katlı binadan çıkmayı başaran 63 yaşındaki inşaat mühendisi Çetin Kışlalı meslektaşlarını uyardı...

İnşaat sektöründe çek mağdurlarının sayısı arttı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Erol Ulusoy, bugünkü yazısında inşaat sektöründe yaşanan daralmayla artan çek ve senet sorununu kaleme aldı....

Kapaklı Belediyesi’nden inşaat ruhsatlarına yüzde 30 indirim!

Kapaklı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, indirim ruhsatları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Uygulama ile birlikte inşaat ruhsatlarına yaklaşık olarak yüzde 30’a yakın indirim gerçekleşmiş oldu.’’…

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum!

Bursalı inşaat mühendisleri, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi. Asma Köprü Şefi Kemal Çetin, projedenin zamanında tamamlanıp teslim edileceğini söyledi.

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

İnşaat sektöründe KDV sorunu!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Ulusoy bugünkü yazısında inşaat sektöründe KDV sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Büyük inşaat firmaları Antalya'ya gelmeye başladı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, bölgedeki inşaat projelerine ilişkin açıklamalar yaptı. Çetin,

Limak, inşaatı durdurulan Çetin Barajı'na talip oldu!

Limak Enerji, Norveçli Statkraft'ın 2011'de yapımına başlayıp geçen sene sonunda inşaatını durdurduğu Çetin Barajı'na talip oldu.

İnşaat sektörünün en önemli sorunu imar!

Çetin Batu İnşaat firmasının sahiplerinden Çetin Batu, inşaat sektörünün ekonominin gerçek anlamda lokomotifi konumunda olduğunu söyledi.

çetin ulusoy inşaat Haberi

çetin ulusoy inşaat

Bir süredir firari olan Ulusoy 840 yıl hapis cezası ile yargılanıyor. Ankara Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Ulusoy ile birlikte toplam 9 kişi yargılanıyor.


Sanıklar, aralarında hakim, savcı, öğretim üyelerinin de olduğu yüzlerce kişiye hayali konut satmakla suçlanıyor.


Yüzlerce kişiye, hayali daire satmakla suçlanan Ulusoy İnşaat’ın yetkilileri hakkında 3 yıl önce soruşturma başlatılmıştı. Üst düzey memurların da aralarında olduğu daire sahiplerinin yaptığı suç duyurusu sonrası savcılık soruşturma başlatmıştı.


Açılan davada sanıklar için 840 yıl hapis cezası istenirken, şirketin sahibi Çetin Ulusoy hakkında ise yakalama kararı verilmişti. Bir yılı aşkın bir süredir firari durumda olan Ulusoy’un bugün yapılacak duruşmaya getirildiği öğrenildi.


Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 9 kişi sanık sandalyesinde.


Çetin Ulusoy...