14 / 05 / 2024

Çetin Ümit Şerifler

Çetin Ümit Şerifler

Rotaport Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Çetin Ümit Şerifler, Özay Özkan, Hakan Yurttaş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Ulubay Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubay Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Durak, Yusuf Küçük ve Çetin ümit Şerifler ortaklığında kuruldu.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Bursa Çetin Emeç Bulvarı hizmete açıldı!

Altınşehir, Özlüce ve Minareliçavuş ulaşımı için projelendirdiği Çetin Emeç Bulvarı’nı hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, rahat ve konforlu bir ulaşım yatırımını daha Bursalılarla buluşturdu.

Çetin Osman Budak'tan İşgücü Kanun Tasarısı açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TBMM'ye sunulan "Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı" hakkında açıklamalarda bulundu. Budak, kanun tasarısının Türk mimarları olumsuz etkileyeceğinden bahsetti.

Siirt Çetin HES satılıyor!

Norveç'in yenilenebilir enerji şirketi Statkraft, Siirt'te bulunan Çetin Hidroelektrik Santrali'nin (HES) satışı için Garanti Yatırımı yetkilendirdi.Statkraft, 2009'dan beri Türkiye'de faaliyet gösteriyor.

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Çetin Nuhoğlu: Ulaştırma sektörü çağ atlayacak!

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Başbakan Binali Yıldırım liderliğindeki yeni hükümet döneminde ulaştırma sektörünün çağ atlayacağını belirtti.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan TOKİ önergesi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TOKİ'nin kamulaştırma, mülkiyet, imar planı gibi gerekli koşullar tamamlanmadan yaptığı ihaleler nedeniyle oluşan kamu zararları için araştırma istedi.

Ümit Bozdoğan ile Müzeyyen Demiralp evleniyor!

Torkam İnşaat'ta görev alan Ümit Bozdoğan, Müzeyyen Demiralp ile 8 Mayıs Pazar günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ereğli'de Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi çalışmaları başladı!

Kdz. Ereğli Belediyesi’nce Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı. Projenin açılış töreni 29 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Çetin Ümit Şerifler Haberi

Çetin Ümit Şerifler


Rotaport Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Çetin Ümit Şerifler, Özay Özkan, Hakan Yurttaş tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. Rotaport Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller kurmak konaklama yerleri işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Rotaport Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adres: Karaköy, Müeyyetzade Mahallesi, Necati Bey Caddesi,...