01 / 05 / 2024

Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naim Çetinel tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Turhan tarafından kuruldu.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Glow Madencilik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glow Madencilik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yıldız tarafından kuruldu.

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Çendik tarafından kuruldu.

Cessan İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cessan İnşaat Elektrik Elektronik Kimya Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ateş tarafından kuruldu.

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Koç tarafından kuruldu.

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Aynur Demirel tarafından kuruldu.

Rost İnşaat Hırdavat Kimya Plastik Elektrik Madencilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rost İnşaat Hırdavat Kimya Plastik Elektrik Madencilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Yeksan Madencilik İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksan Madencilik İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli  ile Kerem Yerlikaya tarafından kuruldu.

Saraç Madencilik Mobilya İnşaat Elektrik Plastik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Madencilik Mobilya İnşaat Elektrik Plastik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Geylani İlkören tarafından kuruldu.

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mursel Salman tarafından kuruldu.

Demiroklar Teknik Madencilik İnşaat Elektrik Metal ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroklar Teknik Madencilik İnşaat Elektrik Metal ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Belge tarafından kuruldu...

Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Naim Çetinel tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu. 


Çetinel Madencilik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İNŞAAT;  Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, tretuvar, bordür, her türlü yol asfaltlama işleri ve taşeronluk hizmetleri yapmak. Her türlü inşaat malzemelerin imalatı, tuğla, kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç...