18 / 07 / 2024

çetinkaya Varlıbaş AVM

çetinkaya Varlıbaş AVM

Cetinkaya Grubu'nun 28. mağazası bugün Trabzon Varlıbaş AVM'de hizmete girecek...

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Varlıbaş tarafından kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

Atakule GYO, Atakule AVM'nin Temmuz ayı kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak!

Atakule GYO, TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı tarafından ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerin yeniden ağaçlandırılması amacıyla Atakule AVM'nin Temmuz 2021 kirasını TEMA Vakfı'na bağışlayacak.

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Varlıbaş tarafından kuruldu.

Varyap, 2019’u yatırım yılı olarak belirledi!

Sektörünün önde gelen firmalarından Varyap’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Türkiye ekonomisinin güncel konjonktürünü ve Varyap’ın yeni projelerini Forbes'ê anlattı...

İnşaatta en az 20 yıl kriz olmaz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş "Şu an sektörde görülen durgunluk faiz ve kur yüzünden. Yaşanan durgunluk, bir krize işaret etmiyor. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu sektör krize girmez. Sektör, 2020'de sıçrama yapacak" dedi.

Bendevi Palandöken: Esnafın başı AVM'lerle dertte!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada Esnafın başının alışveriş merkezleri ve zincir marketlerle dertte olduğunu söyledi.

Antalya'da kentsel tasarım projesi başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Meydan Kavşağı ve Ali Çetinkaya caddesine bağlanan alternatif yollarda kentsel tasarım projesine başladı.

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Varyap Atina'da yeni otel yapıyor!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yöneticisi Erdinç Varlıbaş, Syntagma Meydanı'nda Hyatt grubu ile toplamda 170 oda kapasiteli bir otel projesi geliştireceklerini söyledi..

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Varyap İstanbul'da 750 konutluk yeni proje yapacak!

Geçen yıl Metropol İstanbul ve Bodrum projelerine odaklandıklarını ifade eden Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, "Ayrıca, İstanbul'da 750 konuttan oluşan yeni bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

çetinkaya Varlıbaş AVM Haberi

çetinkaya Varlıbaş AVM

Çetinkaya'nm Trabzon'daki ikinci AVM mağazası olacak 2 katlı mağazada, bir ailenin tüm bireyleri için bütçe dostu kazançlı alışveriş imkanları sunulacak. 2013'ün trend koleksiyonlarından oluşan tekstil ürünleri; Miyamira, Mentality, Fithit markalarıyla bayan, erkek, çocuk, aktif spor ve casual giyim için birbirinden özel tasarımlarıyla reyonlarda yerini alıyor. Açılış Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya'nm ev sahipliğinde yapılacak.


Star...