29 / 04 / 2024

Çetmen İnşaat Konfor Evleri iletişim

Çetmen İnşaat Konfor Evleri iletişim

Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları 2+1'lerde 189 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslimlerin yapıldığı Konfor Evleri İzmir projesinde 96 daire yer alıyor...

Nissan X Trail birinci sınıf konfor! Nissan X Trail ne kadar? İşte Nissan X Trail 2022 fiyat listesi

Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Geniş iç hacmi ve üstün konforuyla ailenize ve sevdiğin her şey için yeterince yer var. Peki Nissan X-Trail ne kadar? İşte Nissan X-Trail 2022 fiyat listesi..

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Güven tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Konfor Yapı Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Yapı Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Raif Yeni tarafından kuruldu. 

10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri!

Çetmen İnşaat'ın İzmir Pancar'da hayata geçirdiği sanayi sitesinde satışlar devam ediyor. İşte 10 soruda Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri...

Çetmen Pancar Sanayi Tesisleri'nde 925 bin TL'ye!

İzmir Torbalı Pancar'da 50 milyon dolarlık yatırımla kurulan ve 11 bloktan oluşan sanayi tesislerini satışa sunan Çetmen İnşaat hemen teslim avantajının yanı sıra 36 ay 0 faiz imkanı da sağlıyor...

Konfor Evleri Ulukent Manisa'da satışlar başladı!

İnşaat sektöründeki ilk projeleri olan 'Çetmen Pancar Sanayi' yapılarının ikinci etabını tamamlayan Çetmen Grup, Konfor Evleri Ulukent Projesi'nin satışına başladı.

Dumankaya İnşaat yatırımlarıyla sürdürülebilir kalite anlayışını geliştiriyor!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Dünyası farkıyla oturumculara eşsiz bir konfor imkânı sunarken yatırımcılar için de kazandıran projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Yapı Tasarım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Genç, Murat Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu

Konfor Sanayi Yapıları ve İnşaat Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Konfor Sanayi Yapıları ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kayhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan'da kuruldu

DM Grup Konfor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Grup Konfor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 18 Ocak 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Doğan Çolak ve Mehmet Nasır Bilen ortaklığıyla kuruldu...

Mavişehir Modern 2'de 330 bin TL'ye!

Gergül İnşaat, konfor, estetik ve fonksiyonelliği, kaliteden ve yapı güvenliğinden ödün vermeden gerçekleştirdiği Mavişehir Modern' den sonra yepyeni bir yerleşim alanı daha oluşturuyor...

Çetmen İnşaat Konfor Evleri iletişim Haberi

Çetmen İnşaat Konfor Evleri iletişim


Çetmen Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Konfor Evleri projesinde konutlar hemen teslim ediliyor. Konfor Evleri projesi İzmir Ulukent bölgesinde yer alıyor.


Ulukent Konfor Evleri projesi 3 bin metrekare arsa alanında hayata geçirildi. 96 daireden meydana gelen Konfor Evleri Ulukent projesi altı katlı dört bloktan oluşuyor.


Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları 119 metrekare 2+1 dairelerde 189 bin liradan, 125 metrekare 3+1 dairelerde 194 bin liradan başlayarak değişiyor.


Konfor Evleri Ulukent projesinde yüzde 50 peşinat ödemesi yaparak 15 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Banka kredili ödemelerde ise 150 bin liraya kadar, yüzde 0,89 faiz oranı üzerinden kredi kullanılıyor.




Adres : İstiklal Mah. 7434 Sok. No:4 Menemen/İzmir


Tel : 0232 838 18 38

Web : http://konforevleri.com.tr/

Gülcihan...