29 / 04 / 2024

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Namık Yazıcı, Bayram Cevahirefendioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Cevahir ve İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Binyapı Emlak Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binyapı Emlak Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Durdu ve Abdulkerim Say ortaklığında kuruldu. 

Cevahir Asia Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Asia Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dursun Cevahir, İslan Cevahir ve Reşat Cevahir ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cevahir Kazova Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Kazova Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Volka Kazova ve Esra Cevahir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Sarıyer'de kuruldu.

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aad Qasım Atı Atı tarafından 40 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Türk inşaat sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir vefat etti!

Türk inşaat ve taahhüt sektörünün duayen ismi İbrahim Cevahir, hayatını kaybetti. Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in (77) İstanbul Şişli'deki otelinde geçirdiği kalp krizini atlatamadığı belirtildi.

İbrahim Cevahir hayatını kaybetti!

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 77 yaşında hayatını kaybeden Cevahir, yarın Yeniköy Cevahirler Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu basın toplantısı 23 Mayıs'ta!

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu’nun lansman kokteyli düzenliyor. 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü, saat: 15.00’de düzenlenecek toplantı Biz Cevahir Otel’de gerçekleşecek.

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Namık Yazıcı, Bayram Cevahirefendioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Binyapı Group Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binyapı Group Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Mustafa Gümüş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Namık Yazıcı, Bayram Cevahirefendipğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...