16 / 05 / 2024

Cevahir süsleme

Cevahir süsleme

Alışverişin ve eğlencenin merkezi İstanbul Cevahir, 200’ den fazla mağazası, yılbaşına özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve de mutluluğu çoğaltan kampanyaları ile yeni yıl alışverişine hazır...

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

Skechers, Cevahir AVM'de açıldı!

Skechers ayakkabı mağazası, İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 17’nci mağazasını açtı. Marka, diğer illerde de mağaza sayısını artıracak.

Cevahir Holding'de başlayan miras kavgasında sular durulmuyor!

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

Cevahir İnvestments Emlak Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir İnvestments Emlak Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Alrawass tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

İnşaat Platformu'nun toplantısında sektörün sorunları tartışıldı!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve inşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu işbirliği ile oluşturulan platformun ilk toplantısı, Biz Cevahir Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.

TİKA, Cezayir Keçiova Camisi'ni restore ediyor!

Tarihi Keçiova Camisi'nin süsleme ve hat çalışmaları, Türkiye'de bu alanın önde gelen akademisyenlerinden oluşturulan heyet tarafından yürütülüyor. Restorasyon projesinde son aşamaya gelindi.

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu basın toplantısı 23 Mayıs'ta!

Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu’nun lansman kokteyli düzenliyor. 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü, saat: 15.00’de düzenlenecek toplantı Biz Cevahir Otel’de gerçekleşecek.

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Namık Yazıcı, Bayram Cevahirefendioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Cevahir süsleme Haberi

Cevahir süsleme

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her bir köşesinde yeni yıl coşkusunu hissedebileceğiniz yılbaşı dekorasyonu ve sürprizleri ile misafirlerini ağırlamaya hazır. 200’den fazla mağazaya ait kampanya ve sürprizlerin yanı sıra, ışıltılı bir dekorasyon ile de yeni yıla merhaba diyor. Birinci kat orta alanda kurulan dev çam ağacı ve eteklerindeki sevimli evlerinin yanı sıra Türkiye’nin en uzun seyir cam süslemesini de yılbaşına özel olarak hazırladı.



Mutluğu Paylaş!


Cevahir Alışveriş Merkezi, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı (AİP) ile işbirliği yaparak yılbaşı alışverişine anlam katacak bir de sosyal sorumluluk çalışmasına imza attı. “Mutluluğu Paylaş” sloganından hareketle başlattığı kampanya çerçevesinde Cevahir,  özel olarak tasarladığı “Mutluluk Evi”ni, üçüncü katında hizmete açtı. Burada kullanılabilir durumda olan ya da yeni alınan oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi ve çocuk kıyafeti gibi...