16 / 05 / 2024

Cevahir yılbaşı

Cevahir yılbaşı

Alışverişin ve eğlencenin merkezi İstanbul Cevahir, 200’ den fazla mağazası, yılbaşına özel dekorasyonu, sürpriz etkinlikleri ve de mutluluğu çoğaltan kampanyaları ile yeni yıl alışverişine hazır...

Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Biz Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Biz Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Biz Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Yunuseli BGC Konutları'nda anahtarlar yılbaşında teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı!

"Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı" sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Ofisleri hemen teslim ediliyor. Proje 32 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları!

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları kapsamında yüzde 1 peşinat ve 0 vade farkıyla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1.412 adet daireden oluşuyor.

Bodrum'da yılbaşı pazarı açıldı!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi tarafından 19’uncusu gerçekleştirilen yılbaşı pazarı açıldı. OASİS Alışveriş Merkezi otoparkında kurulan yılbaşı pazarında birbirinden değerli hediyelik ürünler stantlarda yerini aldı.

Esta Yemek Takımı ile yılbaşı sofralarınıza estetik katın!

Esta Yemek Takımı’nın yeşilin huzur veren tonuyla renklendirdiği, davetkar sofralar, yılbaşı gecesini unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor.Esta Koleksiyonu ile zarafet ve şıklık, uzun saatler süren yılbaşı sofralarında, gece boyu sizlere eşlik ediyor.

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Cevahir yılbaşı Haberi

Cevahir yılbaşı

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her bir köşesinde yeni yıl coşkusunu hissedebileceğiniz yılbaşı dekorasyonu ve sürprizleri ile misafirlerini ağırlamaya hazır. 200’den fazla mağazaya ait kampanya ve sürprizlerin yanı sıra, ışıltılı bir dekorasyon ile de yeni yıla merhaba diyor. Birinci kat orta alanda kurulan dev çam ağacı ve eteklerindeki sevimli evlerinin yanı sıra Türkiye’nin en uzun seyir cam süslemesini de yılbaşına özel olarak hazırladı.



Mutluğu Paylaş!


Cevahir Alışveriş Merkezi, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı (AİP) ile işbirliği yaparak yılbaşı alışverişine anlam katacak bir de sosyal sorumluluk çalışmasına imza attı. “Mutluluğu Paylaş” sloganından hareketle başlattığı kampanya çerçevesinde Cevahir,  özel olarak tasarladığı “Mutluluk Evi”ni, üçüncü katında hizmete açtı. Burada kullanılabilir durumda olan ya da yeni alınan oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi ve çocuk kıyafeti gibi...