05 / 05 / 2024

Cevat Gevrek

Cevat Gevrek

KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Köksal ve Cevat Gevrek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Bağcılar, Yeni Mahallesi, Mesut Sokak'ta kuruldu.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Cevvo2 Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevvo2 Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevat İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Cevvo Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevvo Hotel Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevat İsmailoğulları tarafından kuruldu.

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neptron Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Biricik tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Cevat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cevat Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Şah Yüksel tarafından kuruldu.

TMO'nun ucuz un açıklamasına rağmen simit ve boyoza enflasyon zammı geliyor! İşte yeni fiyatı

Dolardaki artış akaryakıt ve gıda piyasalarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Mazota 2 liraya yakın zam haberinin ardından KKTC'de ekmeğin 7 lira olduğu haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de İzmir'de gevrek ve boyoza zam geliyor.

Kıtlık resmen başladı, sadece 10 haftalık ürün kaldı! Marketlerde bulamazsanız şaşırmayın, makarna da dahil

Gıda krizi resmen kendisini hissettirmeye başladı. Dünyada sadece 10 haftalık buğday stokunun kalmasının ardından bazı marketlerde gevrek tarzı ürünlerin bulunmasının zorlaşacağı iddia edildi.

Kutur Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutur Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Cevat Kutur tarafından kuruldu. 

Ck Kaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ck Kaya İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cevat Kaya tarafından kuruldu.

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Uso Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Uso Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Sayılı tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Cevat Gevrek Haberi

Cevat Gevrek

KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Köksal ve Cevat Gevrek ortaklığıyla 100 bin  TL sermaye ile 28 Mart'ta Bağcılar, Yeni Mahallesi, Mesut Sokak'ta kuruldu. 


KC Miraç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak, aldığı arsa ve araziler üzerinde binalar yapmak veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...