01 / 05 / 2024

Cevat Keser pamukova

Cevat Keser pamukova

Sakarya Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser kimdir? Cevat Keser, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cevat Keser, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cevat Keser..

Cevat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cevat Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Şah Yüksel tarafından kuruldu.

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli iel Mehmet Reşat Keser, Mehmet Salih Keser ve Mehmet Şerif Keser ortaklığında kuruldu.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Keser Çayı Otel İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Çayı Otel İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kezer tarafından kuruldu.

Cevat Öncü: İnşaat sektörü, konut faizlerinin artmasıyla durdu!

İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü: "İnşaat sektörü, konut ve genel faizlerinin yükselmesi nedeniyle tıkanma noktasına geldi. Bu krizin uzun olacağını düşünüyoruz" dedi.

Ekrem Yüce: Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz!

Pamukova Belediye Başkanı Adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Yüce, ''Pamukova’yı yeniden imar edeceğiz'' diye konuştu.

Mustafa Keser: Havalimanına girdiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum!

"Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun" diyen ünlü sanatçı Mustafa Keser, "İstanbul Havalimanı'na girdiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum" dedi...

Şükran Keser, Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa eden Yönetim Kurulu üyesi Bekir Murat Ögel'in yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca Şükran Keser'in seçilmesine karar verildi...

Keser İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keser İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Orhan Keser tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beylikdüzü'nde 2 yeni okul açılacak!

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yakupşu Cevat Güleç Ortaokulu ve Güzelpınar Özel Eğitim Ortaokulu'nun gelecek eğitim döneminde açılması bekleniyor.

Çanakkale'ye raylı sistem geliyor!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, raylı sistem için hazırlıkların Çanakkale Belediyesi tarafından tamamlandığını sözlerine ekledi ve önümüzdeki yıllarda Cevat Paşa Ortaokulu ile Güzelyalı arasında raylı toplu taşıma sistemi olacağının müjdesi verdi...

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Cevat Keser pamukova Haberi

Cevat Keser pamukova

Cevat Keser kimdir?

Cevat Keser, 1955 yılında Pamukova da dünyaya geldi. Vatani görevini yaptıktan sonra Adapazarı Vagon Fabrikasında işe başladı. Gençlik yıllarından itibaren vatandaşa hizmet etme arzu taşıyan KESER bu amaçla 1987 yılında aktif siyasetin içerisine girdi.


1994 - 1999  / 1999 - 2004 yılları arasında iki dönem ard arda belediye başkanlığına seçildi. 2009 yılında halktan gelen yoğun isteğe dayanamayarak tekrar aktif siyasete döndü ve o yıl yapılan yerel seçimlerde ezici bir üstünlükle tekrar belediye başkanı oldu.


KESER 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Pamukova'da bir rekora imza atarak 4.dönem Belediye Başkanı seçilmiştir. Halen bu görevine devam eden KESER evli ve bir çocuk...