28 / 04 / 2024

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.



Tüketici fiyat endeksi, Nisan ayında yıllık yüzde 69,97, aylık yüzde 7,25 arttı. Tüketici fiyat endeksinde (TÜFE) 2022 yılı Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 7,25, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 31,71, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 69,97 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 34,46 artış gerçekleşti.

"4 AYDA GELİNEN NOKTA İNANILMAZ"

tv8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star'dan elenerek Türkiye'ye dönen şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, 4 ay sonra ihtiyaç listesi yapıp markete gitti ve hayat pahalılığı karşısında yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi. Keser, sosyal medya paylaşımında, ''Zaten iyi olmayan durumun, sadece 4 ay içinde geldiği nokta inanılmaz. Şok geçirdim diyebilirim. Allah sonumuzu hayır etsin…" ifadelerine yer verdi.

TÜİK'in açıkladığı yıllık enflasyon yüzde 70'e, gıda enflasyonu yüzde 90'a dayanırken Survivor'dan elenerek Türkiye'ye dönen şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, 4 ay sonra market fiyatlarının geldiği noktanın "inanılmaz" olduğunu ve fiyatlar karşısında şoke olduğunu söyledi.

Survivor dan elenip Türkiye ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön