11 / 05 / 2024

Cevdetiye Konaklama Merkezi yangını son durum

Cevdetiye Konaklama Merkezi yangını son durum

Suriyeli sığınmacıların kaldığı Cevdetiye Konaklama Merkezi'ndeki 314 numaralı çadırda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bitişikteki iki çadıra da sıçradı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında 3 çadır kullanılamaz hale geldi...

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

AB’den ünlü konaklama uygulaması Airbnb için şok karar!

Merkezi Lüksemburg'da bulunan Avrupa Birliği Yüksek Mahkemesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama hizmeti sunan Airbnb için şok bir karara imza attı.

İzmir'deki geçici barınma merkezi depremzedeleri ağırlamaya başladı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, afetzedeleri ağırlamaya başladı.

İzmir'deki geçici konaklama merkezi ilk depremzedeleri yarın ağırlayacak!

İzmir'de 30 Ekim'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, yarından itibaren depremzedeleri ağırlayacak. 

Gebze’de yeni barınma ve konaklama merkezi kuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından Gebze’de kurulan barınma ve konaklama merkezi hizmet vermeye başladı.

Bilecik'in tarihi evleri, ticaret merkezi olacak!

Osmanlı Dönemi'nde Bağdat-İstanbul yolunda konaklama ve ticaret merkezi olarak kullanılan 7 kervansaraydan biri olan Tarihi İpek Yolu'ndaki Taşhan, restore edilerek aslına uygun şekilde ticaret merkezi olarak hizmet verecek.

İzmir'de depremzedeler için yapılan geçici konaklama merkezinde sona gelindi!

AFAD, İzmir'de hayata geçirilen 493 konteyner kapasiteli geçici konaklama merkezi kurulumunda son aşamaya gelindiğini belirtti.

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Manisa Zihinsel Engelliler Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 120 kişi kapasiteli, zihinsel engellilere iş ve misafirhanesinde konaklama imkanı sağlayacak 'Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Merkezi'nin hizmete girmesi için Korumalı İşyeri Mevzuatı'nda değişiklik yapılması beklendiği bildirildi.

Trabzon Uzungöl'deki 427 yapı için yıkım kararı!

Uzungöl'de özellikle 2009 sonrası yapılan bir çok dükkan, kafe, konaklama merkezi için belediyeden kritik bir karar çıktı. Kaçak olduğu tespit edilen 427 yapı için yıkım kararı verildi.

Kocaeli Barınma Konaklama Merkezi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Kocaeli Konaklama Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi hizmete açıldı

Kocaeli’de hasta ve yakınları için konaklama merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Cevdetiye Konaklama Merkezi yangını son durum Haberi

Cevdetiye Konaklama Merkezi yangını son durum


Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin barındığı Cevdetiye beldesindeki çadır kentte çıkan yangın hasara yol açtı. 


Edinilen bilgiye göre, Suriyeli sığınmacıların kaldığı Cevdetiye Konaklama Merkezi'ndeki 314 numaralı çadırda  yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bitişikteki iki çadıra da sıçradı. Konaklama merkezinde hazır halde bulunan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü.


Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında 3 çadır kullanılamaz hale geldi. 


Elektrik kaçağından çıktığı iddia edilen yangınla ilgili soruşturma...