03 / 05 / 2024

AB’den ünlü konaklama uygulaması Airbnb için şok karar!

AB’den ünlü konaklama uygulaması Airbnb için şok karar!

Merkezi Lüksemburg'da bulunan Avrupa Birliği Yüksek Mahkemesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama hizmeti sunan Airbnb için şok bir karara imza attı.



Avrupa Adalet Divanı, dünya genelinde kullanımı giderek artan ve internet üzerinden konaklama ve rezervasyon hizmeti sunan ABD merkezli Airbnb için tarihi bir karar verdi.

Mahkeme, şirketin faaliyette bulundu ülkelerde vergi ödemesine karar verdi.

AB’den ünlü konaklama uygulaması Airbnb için şok karar!

Yüksek mahkemenin kararına göre, kısa süreli konaklama hizmeti sunan Airbnb hakkında kararını açıkladı. Şirket vergi makamlarına kiralama sözleşmelerinin bilgilerini verecek ve stopaj vergisi ödeyecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön