18 / 07 / 2024

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim 50 bin TL sermaye ile bugün Şirketi Ümit Çevik tarafından kuruldu. 

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Keymar Gemi Hizmetleri Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keymar Gemi Hizmetleri Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Uzun tarafından kuruldu.

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Tek Plan İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Plan İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Selçuk Yalçın tarafından kuruldu.

Reviva İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reviva İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Doğan tarafından kuruldu.

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Selçuk tarafından kuruldu.

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ard Tasarım Kauçuk İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuriddin Parpiev tarafından kuruldu.

Esy Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esy Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Selçuk Yılmaz kuruldu. 

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim 50 bin TL sermaye ile bugün Şirketi Ümit Çevik tarafından kuruldu. 

Metist Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metist Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selçuk Özdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ekim 2017'de kuruldu. 

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ümit Çevik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dısı her türlü mühendislik ve hizmetlerini ve danısmanlık hizmetleri vermek ve almak, kauçuk ve silikon makinaları danısmanlık hizmetleri vermek, fenni mesuliyeti üstlenmek hak edis düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dısında mühendislik çalısmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü mühendislik projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmıs bulunan projenin tadilat ve degisikliginin yapılması ve yaptırılması, tasarımların yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların...