14 / 05 / 2024

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim 50 bin TL sermaye ile bugün Şirketi Ümit Çevik tarafından kuruldu. 



Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ümit Çevik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çevik Kauçuk Mühendislik Danışmanlık Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dısı her türlü mühendislik ve hizmetlerini ve danısmanlık hizmetleri vermek ve almak, kauçuk ve silikon makinaları danısmanlık hizmetleri vermek, fenni mesuliyeti üstlenmek hak edis düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dısında mühendislik çalısmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü mühendislik projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmıs bulunan projenin tadilat ve degisikliginin yapılması ve yaptırılması, tasarımların yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollügünün yapılması ve yaptırılması........ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön