08 / 05 / 2024

Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları

Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temel atma törenine katıldı. Güllüce, Türkiye'de çok hızlı kentleşmenin sonucunda çarpık şehirleşme ve yapılaşma olduğunu, binaların çoğunun mühendislik görmediğini söyledi.

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

Trabzon Sağlık İl Müdürlüğünün 112 Acil Servis için Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde ki spor salonunu yıkarak yerine geçici bir bina yapmak istemesi mecliste tartışmaları da beraberinde getirdi.

Cevizli Bahçe projesi 12 ayda tamamlanacak!

Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’ni sizler için mercek altına aldık. İşte Cevizli Bahçe Projesi’nde konut sahiplerinin ayrıcalıkları..

Cevizli Bahçe Esenler iletişim bilgileri!

Esinder Yapı tarafında yükselen Cevizli Bahçe Esenler projesi'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Cevizli Bahçe Esenler iletişim bilgileri...

Esenler Cevizli Bahçe satılık!

Esenler Cevizli Bahçe satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor.

Cevizli Bahçe Esenler projesi!

Esinder Yapı tarafından Esenler'de hayata geçirilen Cevizli Bahçe Esenler projesi 550 konuttan meydana geliyor. Projede 1 yıl sonra ödeme fırsatı sunuluyor.

Esenler Cevizli Bahçe'de kampanya!

Toplamda 550 konuttan meydana gelen Esenler Cevizli Bahçe'de kampanya düzenlendi. İşte, Esenler Cevizli Bahçe'de kampanya detayları...

Esenler Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temeli atıldı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temel atma törenine katıldı. İdris Güllüce törende konuşma yaptı.

Esenler Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Bu beton makinası -ben inşaat mühendisiyim- çok keyif alırım onun sesinden böyle pat pat pat vurdukça. Türkiye kalkınıyor, kalkınacak gelişecek" dedi.

Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temel atma törenine katıldı. Güllüce, Türkiye'de çok hızlı kentleşmenin sonucunda çarpık şehirleşme ve yapılaşma olduğunu, binaların çoğunun mühendislik görmediğini söyledi.

Maltepe'de kentsel dönüşüm park ve bahçe sorunları konuşuldu!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle toplantıları kapsamında Küçükyalılılarla Muhsine Zeynep Ortaokulu’nda buluştu, altyapı, esnafların sorunları, kaldırım işgalleri, kentsel dönüşüm park ve bahçe sorunlarını konuştu

Bahçeşehir Yeşiltepe'de son durum ne?

Başakşehir Belediyesi'ne devredilen Bahçeşehir Yeşiltepe'de 2013 yılından beri inceleme yapılıyor. 53.7 hektarlık alanda gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm için şu an belirlenen herhangi bir tarih yok...

Mersin'de kentsel dönüşüm bahçe mahallesinden başlamalı!

Mersin'in en eski mahallelerinden biri olan Bahçe Mahallesi'nde dün bir binanın çökmesi, kentsel dönüşümün buradan başlaması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bahçeşehir Boğazköy’de son durum ne?

Boğazköy’de iskan alan kooperatif ve konut sayısı kaçtır? Kaç kooperatif ve konut iskan beklemektedir? Bahçeşehir Boğazköy’de hangi bölge kentsel dönüşüm kapsamında? İşte tüm detaylarıyla Bahçeşehir Boğazköy’de son durumu özetleyen dosyamız…

Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları Haberi

Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temel atma törenine katıldı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye'nin "sıfır atık" politikası olduğunu belirterek, "Yani atıklar artık hiç atık olmayacak hale getirilecek. Bu tabii kaynak üretmeye, Türkiye'nin kalkınması ve istikrarına bağlı" dedi.


Esenler'de geri dönüşümden elde edilen 500 bin defter, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katıldığı törenle öğrencilere dağıtıldı.


Bakan Güllüce, Esenler Belediyesi tarafından Neyyir Turhan İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törende, dünyanın endüstri devriminden sonra zalimce tüketildiğini ve kirletildiğini söyledi. 


Türkiye'nin ise çevreyi koruyup kollayarak kalkınmaya çalıştığını ve sanayicilerin de çevrenin korunmasına önem vererek üretimlerini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Güllüce, sanayici ve üreticileri çevreye olan duyarlılıktan dolayı kutladı.


Güllüce, Türkiye'de hükümetin ve belediyelerin çevre bilinciyle ilgili oluşturduğu politikalar hakkında da bilgi verdi.


Çevre bilincinin...