29 / 04 / 2024

Çevre Bakanlığı 10 numara yağ

Çevre Bakanlığı 10 numara yağ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ nin talimatı ile Ankara İstanbul Yolu üzerinde egzoz gazı emisyonu kontrolü ile benzin ve de motorin kalitesi denetimi gerçekleştirildi.

Çevre Bakanlığı duyurdu: 11 ildeki afet konutlarına sıkı denetim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 11 ildeki afet çalışmalarının her sürecinin adım adım takip edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı kura ne zaman açıklanacak? Kura işçi alımı ne zaman açıklanıyor?

Sağlık Bakanlığı’nın yapacak olduğu için alımı için kura tarihleri merak konusu oldu. Sağlık bakanlığı 10.900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart tarihleri arasında alındı. Başvuruların bitmesiyle birlikte adaylar kura tarihi adını araştırmalara başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu! Bakan Koca tek tek açıkladı!

Yüz binlerce adayın Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için beklediği kura çekilişinde geri sayım başladı. Tarih kesinleşirken, ayrıntılar da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı? KPSS 2022/5 sonucu sorgulaması

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı KPSS-2022-5 tercih sonuçları açıklandı. ÖSYM’nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 15-22 Mart 2022 tarihlerinde tercihlerin alındığı Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarının erişime açıldığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihi belli mi? Sağlık Bakanlığı alımları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 10 bin sözleşmeli personel, 10 bin işçi alımı için başvurularını tamamladı. ÖSYM ve İŞKUR aracılığıyla başvurularını gerçekleştirenler gözlerini kura çekimine çevirdiler. İşte Sağlık Bakanlığı personel alım sürecine dair tüm merak edilenler...

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alacak! Personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen personel alımı/işçi alımı ile ilgili kılavuzu yayınladı. Peki 10 bin personelin alınacağı pozisyonlar için iş başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı'na 4.032 temizlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alım ilanını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek bu alımların 4 bin 32'sini temizlik görevlisi kadrosu oluşturuyor. İlana başvurular bugün başladı. İşte tüm detaylar..

Kur korumalı TL mevduatı açıklaması 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 10 soruluk döviz korumalı TL mevduat hesap özeti yayınladı. Açıklamada, kimlerin döviz korumalı mevduat hesabı açabileceği, hangi tarihler arasında döviz korumalı hesap açılabileceği gibi soruların yanıtlarına yer verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Çevre Bakanlığı 10 numara yağ Haberi

Çevre Bakanlığı 10 numara yağ

Ankara İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu son iki ayda bin 200’ün üzerinde araç denetlendi, uygunsuzluğu tespit edilen araçlara ilgili mevzuat uyarınca toplamda 126 bin TL idari para cezası uygulandı.   


Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Aslan Can, egzoz gazı emisyonu kontrolü ile benzin ve motorin kalitesi ile ilişkin, “10 numara yağı belki vatandaş o an ucuz diye tercih edebiliyor ama uzun zaman dilimleri için baktığımızda çok daha büyük maddi kayba neden olmaktadır. Özellikle dizel araçlarda engellenmesi gerekiyor” dedi. 


Yapılan denetimler, hava kirliliğini önlemek amacıyla gerçekleştiriliyor. Trafikte seyreden motorlu taşıtların egzoz ölçümü ve denetimi, ‘Egzoz Emisyonu Kontrol Yönetmeliği’ ile yapılıyor. Bu kapsamda yönetmeliğin 16. maddesinde remi ve hususi otomobillerin trafiğe çıktıktan itibaren 3 yılın sonunda her 2 yılda bir diğer...