29 / 04 / 2024

çevre bakanlığı ödülleri

çevre bakanlığı ödülleri

Mustafa Satılmış: “ÇED Süreci elektronik sistemle (e - ÇED) yürütülmektedir. Evrak akışı elektronik ortamda gerçekleştirilip evrak havaleleri ve postada yaşanan zaman kayıpları da ortadan kaldırılmıştır” dedi.

Çevre temalı kısa filmlere büyük ödül!

TÜÇEV, üniversiteli gençler arasında “çevre” farkındalığını artıracak önemli bir projeye imza atıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile düzenlenen “Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması” başladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

THBB 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor!

THBB, üyesi olan beton üreticilerinin çevreye uyumlu olarak çalışmasını teşvik etmek amacıyla 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor.

Cami Tasarımı Fikir Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu. İlk kez düzenlenen yarışmada iki kategoride birinci olan gençlere toplam 200 bin TL ödül verildi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye yönetmeliğinde değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı..

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döner sermaye ücretleri 2016!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döner sermaye ücretleri her sene yeniden belirleniyor. Peki, kentsel dönüşüm riskli tespit ücreti 2016'da ne kadar oldu? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döner sermaye ücretleri 2016..

3. havalimanı 26. MIPIM Ödülleri'nde finalden döndü!

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İMSİAD Elite Ödülleri'ne layık görüldü!

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti.

Emre Arolat, Ağa Han Mimarlık Ödülleri'nin jürisinde!

Ağa Han Mimarlık Ödülleri, 1977 yılından beri, İslam kültürünü başarıyla yorumlayan çağdaş tasarım, sosyal konut, toplumsal gelişim, restorasyon, yeniden kullanım ve bölgesel koruma projelerine veriliyor.

Daikin'e Japonya Çevre Bakanlığı'ndan ödül!

İklimlendirme sektörünün lokomotif şirketi Daikin, küresel ısınmaya karşı geliştirdiği çevreci çözüm ve uygulamaları ile de sektörüne öncülük ediyor. Daikin, çalışmaları ile Japonya Çevre Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

çevre bakanlığı ödülleri Haberi

çevre bakanlığı ödülleri

“Türkiye’nin AB’ye uyum sürecinde rekabeti arttırıcı, bilgiye dayalı, e-Hizmetlere odaklanmış dönüşümü hızlandırmak amacıyla oluşturulan TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen eTürkiye (eTR) Ödülleri kapsamında “eTR Ödülleri” ile Kamudan Vatandaşa eHizmetler Kategorisi, Kamudan İşdünyasına eHizmetler Kategorisi, Kamudan Kamuya eHizmetler Kategorisi ve Yerel Yönetimler (Küçük, Orta, Büyük Ölçekli) Kategorisinde ödüller 15 Ocak 2015 tarihinde TBMM Tören Salonunda verildi.


Kamudan İş dünyasına e- Hizmetler Kategorisi'nde finale kalan Çevrimiçi ÇED Süreci Yönetimi Sistemi (e-ÇED) jüri tarafından elektronik oylama yapılarak 1. incilik ödülüne layık görüldü.

Bakanlık adına birincilik ödülünü alan ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürü Mehmet Mustafa Satılmış şu açıklamaları yaptı:

ÇED Yönetmeliği kapsamında yer alan tüm faaliyetler irdelenerek günümüz teknolojik şartlarına uygun olarak kapasitelerinde ve eşik değerlerinde güncellemeler yapılarak EK-1...