05 / 05 / 2024

çevre denetimleri 2015

çevre denetimleri 2015

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İdris Güllüce’nin talimatıyla sayıları sürekli artış gösteren motorlu taşıtlar ile gürültü kirliliğine neden olan eğlence merkezi gibi yerler üzerinde denetimlerine devam ediyor.

Çevre temizlik vergisi son günü 2015!

Konut ve işyerleri için ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmeti için alınıyor. 2. taksit ödemeleri devam eden çevre temizlik vergisi son günü 2015 ne zaman?

Konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

2464 sayılı Kanun gereğince konutların çevre temizlik vergisi, su faturalarına yansıtılıyor. Faturanın ödenmesi ile vergi de ödenmiş oluyor. Peki, konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

Çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi 2015!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre ve temizlik hizmeti için ödeniyor. İkinci taksit ödemelerinin Kasım ayında yapıldığı çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Çevre temizlik vergisi dönemleri 2015!

Çevre temizlik vergisi, çöp vergisi olarak da biliniyor. Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için ödeniyor. Peki, vergi ne zaman ödenir? İşte çevre temizlik vergisi dönemleri 2015..

2015 çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 20 gün!

Çevre temizlik vergisi için ilk taksit ödemeleri Haziran ayında sona ermişti. Verginin ikinci taksiti ise Kasım ayında ödeniyor. Buna göre, 2015 çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 20 gün bulunuyor..

Çevre temizlik vergisi fiyatları 2015!

Çevre temizlik vergisi, mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. Arsa ve araziler için çevre temizlik vergisi ödenmiyor. Peki, çevre temizlik vergisi fiyatları 2015 ne kadar?

Çevre temizlik vergisi taksitleri 2015!

Çevre temizlik vergisi, mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar için ödeniyor. İşyerleri için belirlenen çöp vergisi iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. İşte çevre temizlik vergisi taksitleri 2015..

2015'in ilk 6 ayında 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2015 yılı ilk altı ayı Çevre Denetim rakamlarını ve denetimler sonucunda kesilen ceza miktarlarını açıkladı.

2015 yılı konut çevre temizlik vergisi tarifesi!

Belediyeler tarafından tüm konut ve işyeri sahiplerinden, belediyenin çevre temizlik hizmetlerinin karşılığı olarak alınan vergiye çevre temizlik vergisi deniyor. İşte, 2015 yılı konut çevre temizlik vergisi tarifesi!

2015 çevre temizlik vergisi borç sorgulama!

Çevre temizlik vergisi belediyelerin sunduğu çevre hizmetlerinin karşılığı olarak ödeniyor. Çevre temizlik vergisi dönem borçları internet üzerinden öğrenilebiliyor. İşte, 2015 çevre temizlik vergisi borç sorgulama!

Konutlarda çevre temizlik vergisi tarifesi 2015!

Konut ve işyeri olarak kullanılan yapılar için ödenmesi gereken vergilerin başında emlak ve çevre temizlik vergisi geliyor. Peki, bu yıl çevre temizlik vergisi ne kadar ödenecek? İşte, konutlarda çevre temizlik vergisi tarifesi 2015!

İşyeri çevre temizlik vergisi tarifeleri 2015!

Çevre temizlik vergisi, belediye tarafından sunulan temizlik hizmeti için ödeniyor. Vergi taşınmazın sahibi tarafından değil, kullanıcısı tarafından ödeniyor. İşte, işyeri çevre temizlik vergisi tarifeleri 2015!

İşyeri çevre temizlik vergisi tarifesi 2015!

Çevre temizlik vergisi belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. Peki, bu yıl ne kadar çöp vergisi ödenecek? İşte, işyeri çevre temizlik vergisi tarifesi 2015!

çevre denetimleri 2015 Haberi

çevre denetimleri 2015

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Türkiye genelinde çevreye yönelik denetimler artırıldı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sayıları sürekli artış gösteren motorlu taşıtlar ile gürültü kirliliğine neden olan eğlence merkezi gibi yerler üzerinde denetimlerine devam ediyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2014 yılının son 10 ayında 977 egzoz gazı emisyon denetimi yapıldığını söyledi. Bu denetimlerde 28 bin 326 araç denetlenirken 972 tanesine cezai işlem uygulandığını anlatan Bakan Güllüce, “Son 10 ayda yapılan egzoz gazı emisyon denetimlerinde toplam 870 bin 333 TL cezai işlem uygulandı” dedi.


Gürültü denetimleri devam ediyor


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, insanlarda ruhsal, fiziksel ve fizyolojik rahatsızlıklara yol açan  gürültülü kirliliği ile de mücadelesini sürdürüyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yılın son 10 ayında gürültü kirliliği ile mücadelede 499 bin 381...