17 / 05 / 2024

çevre dostu ürünler

çevre dostu ürünler

Dış cephelerden iç mekânlara kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan lif takviyeli yeni nesil fibercement levhalar üreten Ekobord, üretimini Bilecik’teki fabrikasında son sistem hatlarda gerçekleştiriyor.

Volvo S90 Recharge 2023 fiyat listesi: Lüks ve çevre dostu bir otomobil

Volvo S90 Recharge 2023 Mayıs ayı fiyat listesi açıklandı. Peki lüks ve çevre dostu olarak adlandırılan Volvo S90 Recharge fiyatı ne kadar oldu? İşte Volvo S90 Recharge 2023 fiyat listesi...

Orc Hırdavat İnşaat Orman Ürünler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orc Hırdavat İnşaat Orman Ürünler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Çevre tarafından kuruldu.

Çevre dostu Vespa Primavera 150 15 Ekim 2022 fiyat listesi!

Çevre dostu Vespa Primavera 150 fiyatları yeni bir Vespa sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Vespa Primavera 150 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

BİM’de ‘Aktüel Ürünler’ Kampanyası var… BİM 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Eylül ayı indirimlerinde tüketici dostu yeni bir kampanya daha var. Kampanyayı BİM Marketleri yapıyor. 13 Eylül’de başlayacak ‘Aktüel Ürünler’ kampanyasında gıdadan temizliğe, kozmetikten ev araç gereçlerine kadar pek çok ürün avantajlı fiyatlarla satışta olacak. 

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

İnşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" olan Volumetrik Modüler yapıları ön plana çıkarken, yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik de buna göre üretimler yapıyor.

Crn Endüstriyel Ürünler İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Endüstriyel Ürünler İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Önder tarafından kuruldu.

Vira Mimari Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Mimari Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Saral tarafından kuruldu.

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kabadayı tarafından kuruldu.

Nis Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Gayretli tarafından kuruldu.

Kacez Farma Tıbbi Ürünler İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kacez Farma Tıbbi Ürünler İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Zehra Yıldırım tarafından kuruldu.

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün İstanbul'da kuruldu.

İzocam, çevre dostu ürünleriyle her türlü yalıtım ihtiyacına çözüm sunuyor!

5 Haziran her yıl Dünya Çevre Günü olarak kutlanıyor. Çevre korumaya katkı sunan ürünler geliştiren ve bu konudaki bilinçlenmeyi çok önemseyen İzocam, “sürdürülebilirlik” konusunu en önemli gündem maddelerinden biri oluyor.

Çevre dostu yapılarla konutlarda enerji verimliliği!

5 Haziran Dünya Çevre Günü’ kapsamında açıklamalar yapan Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: "Çevre dostu enerji verimli binalar gelecekte ülkelerin en önemli gündemi olacak” dedi.

çevre dostu ürünler Haberi

çevre dostu ürünler

Vefa’nın yeni markası Ekobord, sektöre iddialı bir giriş yaptı. Yeni nesil fibercement levhalar üreten Ekobord, sunduğu çevreci ve geniş kullanım alanına sahip ürünleri ile dikkat çekiyor.


Bilecik’teki fabrikasında insan ve doğaya tamamıyla dost, montajı kolay, yüksek mukavemete sahip ve estetik fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, üretimlerinde en son teknolojiyi kullanıyor.


Ekobord’un bu yıl başından itibaren seri üretime başladığını belirten Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, fibercement levhaların üretildiği Bilecik’teki tesislerinin tam kapasite ile üretime devam ettiğini söyledi. Ekobord fibercement levhaların, Vefa markalarının sunduğu ürün ve hizmetler arasında çok önemli bir yeri olan ön üretimli yapılarda kullanılan en temel malzemelerden biri olduğunun altını çizen Koçyiğit, “Ürettiğimiz yapılarda kullandığımız ana malzemelerden biri olan levhayı artık kendi tesislerimizde üretiyoruz” dedi.


Entegrasyonun bir parçası


Ekobord ile...